ΕΙΚΟΝΕΣ

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Oι συνάδελφοι της νοτιοανατολικής Αττικής πρωταγωνιστούν και στα αθλητικά δρώμενα!!!

Υπερήφανους για ακόμη μια χρόνια κατάφεραν να κάνουνε οι αστυνομικοί - αθλητές της Νοτιοανατολικής Αττικής τους συναδέλφους τους, αφού πρωταγωνίστησαν στο αστυνομικό πρωτάθλημα ποδόσφαιρου που διοργανώθηκε από την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδας για την περίοδο 2014-2015.


Συγκεκριμένα η περσινή πρωταθλήτρια ομάδα του Α.Τ. Βουλιαγμένης σε έναν συγκλονιστικό τελικό προσπάθησε να υπερασπιστεί τον τίτλο της αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε αφού ηττήθηκε από το Α.Τ. Καλλιθέας με σκόρ 2-0.

Τον τίτλο διεκδίκησαν από την ομάδα του Α.Τ. Βουλιαγμένης οι Ούσιος, Καραλής, Σκούρας, Στεργιάκος, Παπαδημητρίου, Κούτης, Βαφειάδης, Μαγγίζης,  Μούργος, Κίλιας, Μπιτσάνης. Δημητρόπουλος Ν, Δημητρόπουλος Κ, Σφακιανάκης, Παπαγεωργίου, Παρασκευόπουλος, Βάτσιος Κ, Τσιβίκης, Κίσσας, Τρακαλάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ομάδα της Βουλιαγμένης συμμετείχαν εκλεγμένοι αντιπρόσωποι στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. με την ΑΝ.Α.Σ.Α. και μελή του Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. Χαντζης Κωνσταντίνος και Καραλής Βασίλειος.



Παράλληλα η νεοσύστατη ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών πραγματοποιώντας αξιοζήλευτη πορεία για πρωτάρα κατάφερε να φτάσει στον μικρό τελικό της διοργάνωσης όπου λύγισε και ηττήθηκε από την ομάδα της Δ.Α.Α./Υ.Ε.Λ./Αρχείο. 

Οι Νεονάκης, Πολύζος Ν, Αργύρης, Τσόρδας, Γεωργίου, Χασάπης, Ξάνθος, Καρράς, Λυμπέρης, Τσοπουρίδης, Γιώτας, Κατσαβριάς Κ, Κατσαβριάς Ευάγ, Αλεξανδράκης, Σύρρος, Παπαδόπουλος, Καρίκης, Πολύζος Κ, Γρίβας, Θεοδωρίδης υπό τις οδηγίες του προπονητή Λυμπέρη Αγγελόπουλου αγωνίστηκαν στον τελικό με σκοπό την κατάκτηση της τρίτης θέσης για  την ομάδα της Δ.Α.Α.Α.

πηγή φωτογραφίας : abola.gr

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στον τελικό του κυπέλλου φιλίας αγωνίστηκε η ομάδα του Α.Τ. Βούλας η οποία σε έναν αμφίρροπο τελικό ηττήθηκε με τέρμα που δέχθηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. 

Με το Α.Τ. Βούλας συμμετείχαν στον τελικό οι Περπερίδης, Κούβαρης, Ντεντόπουλος, Κορδολέμης, Πασιαλής, Κουκουνασούλης, Αρβανίτης, Καλυβάς, Δρίτσουλας, Ντόντης, Κουβατσίδης και Ραπτης, Ντάφος, Βασιλειάδης, Αθανασάκης, Μελενικιώτης.



Τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α. εκφράζουμε συγχαρητήρια στις ομάδες για την πορεία τους και σε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν, που εκτός από την προώθηση των ιδεωδών του αθλητισμού μοιράσανε την χαρά των αθλητικών επιτυχιών στους υπηρετούντες στην νοτιοανατολική Αττική.. 

Καλή συνεχεία και πάντα επιτυχίες !!!

Ακολουθούν φωτογραφίες από τον τελικό του 22ου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.
















Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου