ΕΙΚΟΝΕΣ

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Άτυχο το Α.Τ. Βούλας στον τελικό του κυπέλλου φιλίας


Πραγματοποιήθηκε εχθές, ο τελικός κυπέλλου φιλίας ανάμεσα στις ομάδες του Α.Τ. Βούλας και της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών που διεξήχθη στο γήπεδο Νέας Σμύρνης. 


Η ομάδα του Α.Τ. Βούλας ήταν αυτή που είχε την κατοχή και τις περισσότερες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο ατύχησε στην τελευταία φάση να δεχθεί γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του παραλιακού Τμήματος συνέχισε να πιέζει δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες και ισοφάρισε, στο 80ο λεπτό, με όμορφο πλασέ του Κουκουνασούλη. Λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα και ενώ όλα έδειχναν ότι ο αγώνας θα οδηγούνταν στα πέναλτι η ομάδα της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών, πάλι με γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ προηγήθηκε με 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Με την ομάδα του Α.Τ. Βούλας συμμετείχαν οι Περπερίδης, Κούβαρης, Ντεντόπουλος, Κορδολέμης, Πασιαλής, Κουκουνασούλης, Αρβανίτης, Καλυβάς, Δρίτσουλας, Ντόντης, Κουβατσίδης και Ραπτης, Ντάφος, Βασιλειάδης, Αθανασάκης, Μελενικιώτης

Τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α. εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για όλους τους συναδέλφους που συμμετέχουν στις αθλητικές διοργανώσεις και ειδικότερα για όλα τα μέλη της ομάδας του Α.Τ. Βούλας, για την χθεσινή τους εμφάνιση και τη συνολική φετινή τους προσπάθεια.

Η ομάδα του Α.Τ. Βούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου