ΕΙΚΟΝΕΣ

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Σύσκεψη υπό τον Γ. Πανούση για την αντιπυρική περίοδο

Η τελευταία μεγάλη σύσκεψη για την αντιπυρική περίοδο, η οποία ήδη άρχισε απο την 1η Μαϊου, πραγματοποιήθηκε σήμερα, υπό τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, στο μέγαρο της Κατεχάκη, προκειμένου να συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες και να εξεταστούν τα προβλήματα και οι ελλείψεις, καθώς και ο καλύτερος συντονισμός, στο πλαίσιο της πυρετώδους προετοιμασίας για το δύσκολο καλοκαίρι που έρχεται.

Στην σύσκεψη μετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Τάσος Μαυρόπουλος, ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Βασίλειος Παπαγεωργίου, αξιωματικοί του Π.Σ. καθώς και εκπρόσωποι όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Ο αναπληρωτής υπουργός και ο κ. Μαυρόπουλος, επεσήμαναν οτι πέρα από την προετοιμασία του Π.Σ., δίνεται μεγάλη σημασία στο θέμα της πρόληψης, και στο πλαίσιο αυτό έχουν γίνει ενέργειες για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των πολιτών, με εξειδικευμένα τηλεοπτικά spot και φυλλάδια - ενώ από τον Ιούνιο αρχίζει μεγάλη καμπάνια που θα διαρκέσει όλο το καλοκαίρι.

Στη συνέχεια, ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Βασίλειος Παπαγεωργίου ανέλυσε τον σχεδιασμό του Σώματος για την φετινή αντιπυρική περίοδο και εστίασε στη σημασία που αποδίδεται στον συντονισμό και τη συνεργασία όλων των φορέων.

Τέλος, από τους εκπρόσωπους των εμπλεκόμενων φορέων, αναλύθηκε ο επιμέρους σχεδιασμός, καθώς και οι ενέργειες που βρίσκονται σε εξέλιξη για τη βελτιστοποίηση της ετοιμότητας και της αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου