ΕΙΚΟΝΕΣ

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Οι επιτυχίες συνεχίζονται για το Τ.Α. Ηλιούπολης – Εξιχνιάστηκαν 26 περιπτώσεις κλοπών

Ακόμη και όταν τα μέσα δεν υπάρχουν, αλλά περισσεύει ο επαγγελματισμός, η όρεξη για δουλειά και η μεθοδικότητα, τότε στις περισσότερες περιπτώσεις, έρχονται σπουδαία αποτελέσματα στον τομέα της αστυνόμευσης και της τόνωσης του αισθήματος ασφάλειας στην κοινωνία. 


Οι συνάδελφοί μας του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, κατάφεραν, σε λιγότερο από δύο μήνες, να σημειώσουν ακόμη μία επιτυχία για την Υπηρεσία, καθώς εργαζόμενοι με αυταπάρνηση και μεράκι και κατόπιν πολύωρων επιχειρήσεων σε όλη την Αττική, υπό την συνεχή επίβλεψη του Διοικητή της Υπηρεσίας τους, κατόρθωσαν να συλλάβουν το πρωί της 06/05/2015, στην περιοχή του Χαλανδρίου, τρεις (3) άνδρες για κλοπές από καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με το Δελτίου Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 25 και 44 ετών, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν διαπράξει τρεις (3) κλοπές από καταστήματα (αποθήκες και προαύλιους χώρους) στις περιοχές της Κηφισιάς και της Πεντέλης.

Επίσης συνελήφθη και ένας (1) 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος διέθετε εν γνώσει του, στους δύο ανωτέρω, δύο (2) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα ιδιοκτησίας του, για την διάπραξη των κλοπών.

Όπως προέκυψε από σχετική έρευνα, οι δύο (2) αλλοδαποί συλληφθέντες τους τελευταίους εννέα μήνες είχαν διαρρήξει είκοσι έξι (26) καταστήματα, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, από τα οποία αφαιρούσαν αλκοολούχα ποτά, αναψυκτικά, φιάλες υγραερίου και διάφορα άλλα εμπορεύματα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο φορτηγό που επέβαιναν και στην οικία του 44χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, πληθώρα φιαλών υγραερίου, γυάλινων φιαλών και πενήντα (50) κιβώτια αναψυκτικών και αλκοολούχων ποτών.

Τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α. εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους συναδέλφους μας και στον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολής οι οποίοι εργαζόμενοι με όρεξη και στρατηγική και πέραν των υπηρεσιακών ωραρίων, τους ξοδεύοντας πολλές ώρες από τον προσωπικό τους χρόνο, και με ιδία μέσα πολλές φορές, κατάφεραν να εξιχνιάσουν συνολικά είκοσι έξι (26) περιπτώσεις κλοπών. 

Για ακόμη μία φορά οι επιτυχίες των συναδέλφων μας, αναδεικνύουν την άμεση ανάγκη ενίσχυσης με προσωπικό αλλά και υλικοτεχνικό εξοπλισμό των Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. ούτως ώστε να μην καταπονούνται οι συνάδελφοι σωματικά αλλά και οικονομικά και να μπορούν να εκτελούν τα καθήκοντά τους απεγκλωβισμένοι από τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Υπηρεσίες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου