ΕΙΚΟΝΕΣ

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Έκτακτη ενημέρωση για το Συμβούλιο μεταθέσεων του Αρχηγείου, του Παπαδάκη Θεόφιλου

Αναδημοσιεύουμε ενημερωτικό σχόλιο του επικεφαλής της Σ.Κ.Α.Υ Θεσσαλονίκης ΠΑΠΑΔΑΚΗ Θεόφιλου, σχετικά με την ημερομηνία συνεδρίασης του Κατώτερου Συμβουλίου Μεταθέσεων του Α.Ε.Α.:

Ενημερώνω, όλους τους συναδέλφους, ότι το Κατώτερο Συμβούλιο Μεταθέσεων του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, θα συνεδριάσει την προσεχή Τετάρτη 6 Μαΐου 2015 το πρωί, για μεταθέσεις μέχρι το βαθμό του Ανθυπαστυνόμου και για Υπαστυνόμους Β” και Α” του ν. 3686/2008 (με οργανική θέση Αρχ/κα – Ανθ/μου), το οποίο είναι αρμόδιο για μεταθέσεις και αποσπάσεις πέραν του 6μήνου βάσει των άρθρων 12,13,14,17 και 19 του π.δ. 100/2003 (Κώδικας Μεταθέσεων Αστυνομικού Προσωπικού) από μία περιοχή μετάθεσης σε άλλη (Δ.Α. Νομών, ΓΑΔΑ και ΓΑΔΘ, καθώς και για μεταθέσεις σε Αυτοτελείς Κεντρικές Υπηρεσίες.
Στο ανωτέρω Συμβούλιο θα αποφασιστούν έκτακτες μεταθέσεις, όπως λόγοι υγείας, συνυπηρετήσεις, αμοιβαίες μεταθέσεις, ενδεχομένως μεταθέσεις σε νέες Υπηρεσίες που θα ιδρυθούν αυτό το χρονικό διάστημα σύμφωνα με το π.δ. 178/2014, αποσπάσεις πέραν του 6μήνου κτλ.
Υπόψη σας ότι η επόμενη συνεδρίαση θα είναι το Γ” Δεκαήμερο Μαΐου 2015, στην οποία θα εκδοθούν και οι μεταθέσεις με αντικειμενικά κριτήρια (μόρια από μία περιοχή μετάθεσης σε άλλη), από και προς Αυτοτελείς Κεντρικές Υπηρεσίες, καθώς και οι εξαιρέσεις από τα αντικειμενικά κριτήρια που γίνονται με υπηρεσιακά και κοινωνικά κριτήρια, βάσει της παραγράφου 3 του άρθρου 3 του π.δ. 100/2003.
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
Σ.Κ.Α.Υ. Θεσσαλονίκης (skaythess.gr)
Μέλος Δ.Σ. ΕΑΥΘ - Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ
Αν. Εκπρόσωπος ΠΟΑΣΥ Κατωτέρου Συμβουλίου Μεταθέσεων/Α.Ε.Α.
πηγή: http://skaythess.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου