ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

9ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης στη Βουλιαγμένη Ν. Αττικής, 03-05/06/2015

Αναδημοσιεύουμε από την επίσημη ιστοσελίδα της Αθλητικής Ενωσης Αστυνομικών Ελλάδος aeae.gr το παρακάτω κείμενο ενημέρωσης σχετικά με το 9ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης που θα λάβει χώρα από 03 έως 05/06/2015 στη Βουλιαγμένη Αττικής .


Σας  γνωρίζουμε, ότι η Ένωσή μας προτίθεται να διοργανώσει το εν θέματι αναγραφόμενο πρωτάθλημα κατά το χρονικό διάστημα από 03 έως και 05-06-2015 στις εγκαταστάσεις σιτου ομίλου αντισφαίρισης στη Βουλιαγμένη Ν. Αττικής.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εν ενεργεία άντρες και γυναίκες αστυνομικοί, συνοριακοί φύλακες, ειδικοί φρουροί που υπηρετούν σε όλη την επικράτεια και είναι ενεργά μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Άπαντες οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται την 03/06/2015 και ώρα 08:30 στον όμιλο αντισφαίρισης της Βουλιαγμένης.

Παρακαλούνται όπως τα ενδιαφερόμενα μέλη, να συμπληρώσουν και να αποστείλουν στην Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, την αίτηση συμμετοχής το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 27 Μαϊου 2015.

Επιπρόσθετα οι αθλητές θα πρέπει να προσκομίσουν στο γήπεδο, απαραίτητα σχετική ιατρική βεβαίωση ( πρόσφατα θεωρημένη από καρδιολόγο ή παθολόγο ) με την οποία θα μπορούν να αγωνιστούν χωρίς κίνδυνο της υγείας τους.

Γνωρίζεται ότι το εν θέματι πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης θα διεξαχθεί βάσει του ισχύοντα κανονισμού της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης ( Ε.Φ.Ο.Α.).

Από την διεξαγωγή αυτού και των προγενέστερων πρωταθλημάτων που διεξήχθησαν, θα συγκροτηθεί ύστερα από βαθμολογία, ανάλογα με τα αποτελέσματα των συμμετεχόντων και τη γενικότερη παρουσία, αντιπροσωπευτική ομάδα για να εκπροσωπήσει την Αθλητική Ένωση στο επόμενο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Αστυνομικών που θα διεξαχθεί κατά το χρονικό διάστημα από 12-19/09/2015 στην πόλη του Μιλάνο της Ιταλίας, καθώς επίσης και σε τουρνουά που θα διεξαχθούν στο εσωτερικό της χώρας έχοντας ως κύριο μέλημα την επάξια εκπροσώπηση του Σώματος.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για οποιαδήποτε διευκρίνιση κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει με τους κ.κ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Γεώργιο τηλ. Επικ. 6947844805 και ΝΤΖΟΥΦΡΑ Γεώργιο τηλ. Επικ. 6977997056.

Εν κατακλείδι, τονίζεται ότι η διεξαγωγή του ανωτέρω πρωταθλήματος ΔΕΝ ζημιώνει το δημόσιο και την Ελληνική Αστυνομία ούτε στο ελάχιστο. Τόσο τα έξοδα διαμονής, διατροφής και μετακίνησης επιβαρύνουν τους ίδιους τους αθλητές, υποδηλώνοντας με τον πιο λαμπρό τρόπο την αγάπη τους για τον αστυνομικό αθλητισμό και το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου