ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Αύριο ξεκινούν οι εξετάσεις για την εισαγωγή στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης(Τ.Ε.Μ.Α)-Καλή επιτυχία!!

Τις επόμενες ημέρες από 16/05/2015 έως και 18/05/2015 στην Αθήνα και στη Βέροια, θα διεξαχθούν εξετάσεις για την εισαγωγή ογδόντα (80) συναδέλφων μας, που κατέχουν οργανικά το βαθμό του ανθυπαστυνόμου γενικών καθηκόντων, στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων (Τ.Ε.Μ.Α), της εκπαιδευτικής περιόδου 2015 - 2016. 


Οι εισιτήριες εξετάσεις θα διενεργηθούν, με μέριμνα και ευθύνη της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, υπό την εποπτεία και γενική ευθύνη του Γενικού Επόπτη Εξετάσεων και το συντονισμό της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης Ανθρωπίνων Πόρων/Α.Ε.Α.


Στη Βέροια θα διαγωνιστούν όλοι οι υποψήφιοι των Υπηρεσιών που υπηρετούν στις Περιφέρειες της Θεσσαλίας, Μακεδονίας και Θράκης και όσοι επιθυμούν από αυτούς που υπηρετούν στην Περιφέρεια της Ηπείρου και των νήσων Κέρκυρας, Λευκάδας και Λήμνου. 


Οι συνάδελφοι - υποψήφιοι θα εξεταστούν στα ακόλουθα μαθήματα:

(i)   Έκθεση Ιδεών (Ανάπτυξη θέματος). 

(ii)  Ουσιαστικό Ποινικό Δίκαιο. 

(iii) Δικονομικό Ποινικό Δίκαιο. 

(iv) Αστυνομικό Δίκαιο (Οργανισμός και Κανονισμοί της Ελληνικής Αστυνομίας). 

(v)  Ξένες γλώσσες: Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική (προαιρετικά). 


Τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α. εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους συναδέλφους που θα συμμετάσχουν στην διαδικασία των εξετάσεων, τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και τους συμβουλεύουμε να αποβάλλουν το άγχος και να φανούν ψύχραιμοι κατά τη διάρκεια της εξέτασης ούτως ώστε να δουν στο τέλος τις προσπάθειές και τους κόπους τους να ανταμείβονται.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου