ΕΙΚΟΝΕΣ

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Ανείπωτη τραγωδία ... Νεκρός συνάδελφος από εκπυρσοκρότηση όπλου

Ο 22χρονος γιος του αστυνομικού άρχισε να περιεργάζεται το υπηρεσιακό όπλο του πατέρα του, με αποτέλεσμα αυτό να εκπυρσοκροτήσει και να τραυματιστεί εκείνος ελαφρά στο χέρι και ο πατέρας του θανάσιμα στην κοιλιακή χώρα.


Κατέληξε στο χειρουργείο στο Νοσοκομείο Ελπίς ένας 55χρονος αστυνομικός ο οποίος τραυματίστηκε μαζί με τον γιο του, όταν εκπυρσοκρότησε το υπηρεσιακό του πιστόλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού, είχε μεταβεί όντας εκτός Υπηρεσίας στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγρινιωτών μαζί με τον γιο του που παρακολουθεί δημοτικούς χορούς, στη συμβολή των οδών Λένορμαν και Καμβουνίων.

Μισή ώρα μετά τις έξι το απόγευμα και ενώ πατέρας και γιος κάθονταν στο κυλικείο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 22χρονος γιος του αστυνομικού άρχισε να περιεργάζεται το υπηρεσιακό όπλο του πατέρα του, με αποτέλεσμα αυτό να εκπυρσοκροτήσει και να τραυματιστεί εκείνος ελαφρά στο χέρι και ο πατέρας του σοβαρά στην κοιλιακή χώρα, όπου και κατέληξε η βολίδα. 

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο πατέρας του στο Νοσοκομείο Ελπίς, όπου υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου