ΕΙΚΟΝΕΣ

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Η επιστροφή ενός πρωταθλητή !!!

Οι σχέσεις που έχουν οι συνάδελφοί μας με τον αθλητισμό, παράλληλα με τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα, έχουν φέρει πολλές επιτυχίες και έχουν κάνει το σύνολο των υπηρετούντων στην οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ. περήφανο. 



Ο συνάδελφος, διεθνής βετεράνος πρωταθλητής Ελλάδος και Ενόπλων Δυνάμεων στον χώρο της πάλης Υπαστυνόμος Α’ Μαρκόγλου Στυλιανός ο οποίος υπηρετεί στην Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών επέστεψε στον αδελφό χώρο της πάλης ως διαιτητής και κριτής αγώνων πυγμαχίας.

Συγκεκριμένα κατά το τριήμερο από 20 έως 22 Μαρτίου 2015 ο συνάδελφος μας, διαιτήτευσε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας, που έλαβε χώρα στο Κλειστό Γυμναστήριο Αμφιλοχίας, λαμβάνοντας κολακευτικά σχόλια για την διαιτησία του τόσο από τους συμμετέχοντες αθλητές αλλά και από την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας και τον Τύπο που κάλυψε το πρωτάθλημα.

Σημειώνουμε πως ο συνάδελφος πριν αποσυρθεί από την ενεργό δράση ως αθλητής αλλά και στη συνέχεια ως προπονητής αφού τυγχάνει και πτυχιούχος προπονητής πάλης Ά κατηγορίας της Γ.Γ.Α. και αναλάβει καθήκοντα διαιτητή και κριτή αγώνων, έχει μεταξύ πολλών διακρίσεων και αυτές του διεθνή πρωταθλητή Ελλάδος αλλά και του πρωταθλητή Ενόπλων Δυνάμεων.

Επίσης ο κ.Μαρκόγλου εκφράζοντας και συνδυάζοντας την αγάπη του για τον αθλητισμό και την Αστυνομία κατάφερε να είναι στους πρωτεργάτες της δημιουργίας των εγκαταστάσεων του γυμναστηρίου που στεγάζεται στην Δ.Α.Αερολιμένα Αθηνών το οποίο λειτουργεί ακόμη και σήμερα και επιτρέπει στους συναδέλφους της παραπάνω Διεύθυνσης να αθλούνται και να γυμνάζονται παραμένοντας σε καλή φυσική κατάσταση ώστε να μπορούν να αντεπεξέρχονται στα καθημερινά τους καθήκοντα.

Τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α. ευχόμαστε η σταδιοδρομία του συναδέλφου μας στον χώρο διαιτησίας της πυγμαχίας να είναι εξίσου πετυχημένη και αξιοζήλευτη όπως και η πορεία του στην ενεργό δράση !!!

Παραθέτουμε σχετικό δισέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας "ΜΑΪΣΤΡΟΣ" που κάλυψε το παραπάνω πρωτάθλημα.





1 σχόλιο :

  1. ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή