ΕΙΚΟΝΕΣ

Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα εκπαιδευτικά σεμινάρια - Συγχαρητήρια στους Αρχιφύλακες της ΕΛ.ΑΣ..

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία δύο εκπαιδευτικά «Σεμινάρια Επιμόρφωσης Αρχιφυλάκων», τα οποία πραγματοποιήθηκαν από 20/04 έως 30/04/2015 και 04/05 έως 15/05/2015, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης & Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας της Αστυνομικής Ακαδημίας, στο Πανόραμα Βέροιας.


Στα σεμινάρια συμμετείχαν συνολικά εξήντα οκτώ αστυνομικοί, που στελεχώνουν Υπηρεσίες της Βόρειας Ελλάδας (περιοχές της Μακεδονίας, Θράκης, Θεσσαλίας, Ηπείρου και Νήσων Βορείου Αιγαίου), ενώ το διδακτικό προσωπικό αποτέλεσαν Αστυνομικοί, εξειδικευμένοι στο αντικείμενο εκπαίδευσης, καθηγητές Πανεπιστημίων, απόστρατοι Αξιωματικοί και ιδιώτες.

Η Επιμόρφωση είχε ως σκοπό να μεταδώσει στους σπουδαστές, εκείνες τις νομικές και επαγγελματικές – πρακτικές γνώσεις, οι οποίες τους είναι απαραίτητες για να είναι σε θέση να εκτελούν σωστά τα καθήκοντα κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους.

Τα αντικείμενα διδασκαλίας που παρακολούθησαν οι σπουδαστές κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων και τα οποία αναπτύχθηκαν σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο, αφορούσαν το Δικονομικό Ποινικό Δίκαιο, την Πρακτική Εφαρμογή Ποινικών Υποθέσεων, Θέματα Δημόσιας Ασφάλειας, Θέματα Γενικής Αστυνόμευσης, Θέματα Τροχαίας και Θέματα αστυνομικού ενδιαφέροντος – Διαλέξεις.

Τα πιστοποιητικά σπουδών απένειμε στους συμμετέχοντες στα εκπαιδευτικά προγράμματα ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδος, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Διονύσιος ΚΟΥΓΚΑΣ ο οποίος τους ευχήθηκε ατομική και οικογενειακή υγεία και καλή σταδιοδρομία.

Πηγή : policenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου