ΕΙΚΟΝΕΣ

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Συνάντηση με τον Αν. Γ.Γ Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. ΤΣΟΥΚΑΛΑ Δημήτριο σχετικά με το ζήτημα της καθυστέρησης καταβολής της αποζημίωσης για τα τροφεία των υπηρεσιακών σκύλων της Ελληνικής Αστυνομίας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (25/2/2016) και μεσημβρινές ώρες συνάντηση με τον Αν. Γενικό Γραμματέα Υπουργείου Εσωτερικών κ Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης .


Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων της Π.Ο.ΑΣ.Υ ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής ΠΛΑΦΟΥΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ καθώς και ο Αντιπρόσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης εκτέθηκαν από πλευράς μας, οι προβληματισμοί, αναφορικά με το ζήτημα της καθυστέρησης καταβολής της αποζημίωσης, για τα τροφεία των Υπηρεσιακών σκύλων της ΕΛ.ΑΣ., γεγονός που επιβαρύνει τον οικονομικό προϋπολογισμό των συναδέλφων μας, που υπηρετούν στην ΕΛ.ΑΣ. από την θέση του συνοδού Αστυνομικού σκύλου, αφού είναι επιφορτισμένοι για την σίτιση και την φροντίδα τους γενικότερα. 

Κατόπιν επικοινωνίας του Γ.Γ. Διοικητικής Ανασυγκρότησης ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ με τους αρμοδίους Υπαλλήλους, αποσαφηνίστηκε ότι το όλο ζήτημα βρίσκεται σε τελική φάση και η διευθέτηση του, θα τελεστεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.





ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος 
Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων Π.Ο.ΑΣ.Υ.









Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου