ΕΙΚΟΝΕΣ

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Συνάντηση με τον Ταξίαρχο κ. ΓΡΑΜΜΕΝΟ , Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής


Σήμερα 24.2.2016 και πρωινές ώρες πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής Ταξίαρχο κ. ΓΡΑΜΜΕΝΟ Πέτρο και με αιρετούς εκπροσώπους της Π.Ο.ΑΣ.Υ και Π.Ο.ΑΞΙ.Α και μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α..

Στη συνάντηση, που έλαβε χώρα στην έδρα της Δ.Α.Ν/Α.Α παρευρεθήκαν, ο Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων της Π.Ο.ΑΣ.Υ.  ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος, το μέλος του Δ.Σ της Ε.ΑΣ.Υ.Ν/Α.Α ΧΑΝΤΖΗΣ Κων/νος, το μέλος της ΑΝ.Α.Σ.Α. ΣΦΟΝΔΥΛΗΣ Δημήτριος, καθώς και ο Αντιπρόσωπος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ Αθανάσιος . 

Κατά την διάρκεια της συνάντησης έγινε εκτενής αναφορά σε ζητήματα που απασχολούν την περιοχή της Νοτιοανατολικής Αττικής, όπου και υπηρετούμε, εστιάζοντας κυρίως σε ζητήματα υπό - στελέχωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Νοτιοανατολικής Αττικής. 

Από πλευράς του Διευθυντή της Διεύθυνσης μας, κατέστη ξεκάθαρη η πρόθεση του για συνεργασία προκειμένου εξευρεθούν λύσεις στα πλαίσια του εφικτού, γεγονός που μας ικανοποίησε, αφού στόχος και αναγκαιότητα αποτελεί αδιαμφισβήτητα, η καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη μέσο μιας αποτελεσματικής Αστυνομίας και παράλληλα η πλήρης εξασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων των συναδέλφων μας .. 

Τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α. ευχόμαστε στον κ. Ταξίαρχο καλή σταδιοδρομία στα νέα του καθήκοντα ως Διευθυντή της Δ.Α.Ν/Α.Α..






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου