ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Ο αγώνας είναι πάντα διαρκής και ποτέ προεκλογικός

Ως συνδικαλιστικός συνδυασμός της Νοτιοανατολικής Αττικής (ΑΝ.Α.Σ.Α.) ενημερώνουμε τους συναδέλφους μας τα κάτωθι αναφορικά με ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής :


Είμαστε θιασώτες της άποψης ότι ο αγώνας υπέρ των συναδέλφων μας πρέπει να είναι πάντα διαρκής και ποτέ προεκλογικός. 

Άλλωστε την παραπάνω άποψή μας αυτά τα δυόμισι (2,5) χρόνια την έχουμε υποστηρίξει και έμπρακτα με την καθημερινή ενημέρωση των συναδέλφων μας, με συνεχείς δράσεις (πλήθος ερωτήσεων στην Ελληνική Βουλή), παρεμβάσεις και καταγγελίες στα Μ.Μ. Ενημέρωσης για πάρεργα που έχουμε επιφορτιστεί, με ημερίδες προς ενημέρωση συναδέλφων μας από ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς, με εκδηλώσεις και φιλανθρωπικές δράσεις με σκοπό και στόχο την αλληλεγγύη με τον συνάνθρωπο και την ανάδειξη του κοινωνικού προσώπου των συναδέλφων μας.

Οι παραπάνω δράσεις μας αναλυτικά θα εκτεθούν, όταν έρθει η ώρα της προσφυγής στις κάλπες για ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων .

Σεβόμενοι απόλυτα την απόφαση των συναδέλφων μας στην επικείμενη Γενική Συνέλευση ως ανώτατο όργανο της Ένωσής μας σε καμμία περίπτωση δεν προκαταλαμβάνουμε το αποτέλεσμα αυτής και γι’ αυτό δεν θεωρούμε την περίοδο προεκλογική.

Σε κάθε περίπτωση δεν μπορούμε να αντιληφθούμε την «αγωνία» του Προεδρείου της Ένωσής μας να καταδείξει «ποιος επικοινώνησε με ποιον» αγνοώντας προφανώς ότι η επικοινωνία και το ενδιαφέρον για τον συνάδελφο δεν αποτελεί αποκλειστικότητα ενός …. Αλλά παράλληλα είναι θεμιτό να επικοινωνούν περισσότεροι του ενός με συνανθρώπους μας που επιθυμούν να βοηθήσουν τον οργανισμό μας όπως και έγινε στην προκειμένη περίπτωση αφού προσωπικά επικοινώνησε με τον κ. Μαρτίνο το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης ΧΑΝΤΖΗΣ Κωνσταντίνος, ο οποίος του εξέθεσε το όλο ζήτημα.

Πλην όμως, όπως είναι αντιληπτό ο συνδυασμός μας, έχει επιλέξει την δράση προς όφελος των συναδέλφων μας συναρτώμενη πάντα με σεμνότητα και ταπεινότητα.

Δεν θα επανέλθουμε σε παρόμοια ζητήματα γιατί πρόθεσή μας και στόχος μας θα είναι στο εξής να καταδείξουμε στον συνάδελφο το ενδιαφέρον μας γι αυτόν …. αποφεύγοντας οποιαδήποτε αντιπαράθεση με οποιονδήποτε ...

Η ΑΝ.Α.Σ.Α. δίπλα στον συνάδελφο !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου