ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων στο καθήκον αστυνομικών την 05/03/2016

Οι Ομοσπονδίες μας με την παρακάτω επιστολή ενημερώνουν τα Πρωτοβάθμια Σωματεία για την Ημέρα Μνήμης των θανόντων εν ώρα υπηρεσίας συναδέλφων μας και μας καλεί στην συμμετοχή της τέλεσης επιμνημόσυνης δέησης που θα λάβει χωρα την 05/03/2016. 


Αθήνα, 19 Φεβρουαρίου 2016
Αριθ. Πρωτ.: 602/3/23

Προς:
1) Τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις Π.Ο.ΑΣ.Υ.
2) Τις Περιφερειακές Οργανώσεις Π.Ο.ΑΞΙ.Α.

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,

Το Α΄ Ψυχοσάββατο κάθε έτους καθιερώθηκε ως Ημέρα Μνήμης των θανόντων εν ώρα υπηρεσίας Αστυνομικών και στις έδρες των Πρωτοβαθμίων Οργανώσεων μας τελείται προς τούτο επιμνημόσυνη δέηση.

Τα Προεδρεία των Πρωτοβαθμίων Οργανώσεών μας έχουν ιδιαίτερο χρέος για την τέλεση αυτού του μνημόσυνου στις έδρες τους την 05-03-2016.

Σε κεντρικό επίπεδο το μνημόσυνο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 05 Μαρτίου 2016 και ώρα 10:00 στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, Μεσογείων 96 - Αθήνα (πρώην Σχολές Ελληνικής Αστυνομίας) και έχει κληθεί να χοροστατήσει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. κ. Ιερώνυμος.

Στη συνέχεια θα γίνει κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος Αστυνομικών που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Στην εκδήλωση κλήθηκαν να παραστούν πέραν της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας, εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, συνδικαλιστικών φορέων κ.λ.π.

Σε αυτή την τελετή μνήμης προσκαλούμε να παρευρεθούν τα Προεδρεία των Πρωτοβαθμίων Οργανώσεών μας του λεκανοπεδίου Αττικής (Ε.Α.Υ. Αθηνών, Ε.Α.Υ. Β/Α Αττικής, Ε.Α.Υ. Ν/Α Αττικής, Ε.Α.Υ. Δυτικής Αττικής, Ε.Α.Υ. Πειραιά, Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής) και όσοι συνάδελφοι επιθυμούν.


Πηγή : poasy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου