ΕΙΚΟΝΕΣ

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας Αραβικών Ανάσα

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 12/02/2016 σε γνωστό κατάστημα στην περιοχή της Γλυφάδας η κοπή  πρωτοχρονιάτικης πίτας των συναδέλφων – συμμαθητών των μαθημάτων αραβικών. 


Οι συνάδελφοί μας οι οποίοι παρακολουθούν τα δωρεάν μαθήματα αραβικών, για τα οποία έχει μεριμνήσει ο συνδυασμός μας (ΑΝ.Α.Σ.Α) είχαν την ευκαιρία να αφήσουν για λίγες ώρες τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα αλλά και τα θρανία τους και καλωσόρισαν με τον δικό τους τρόπο το νέο έτος 2016.

Για ακόμη μία φορά αποδεικνύεται ότι δράσεις μεταξύ των συναδέλφων μας, δημιουργούν την ευκαιρία να ερχόμαστε πιο κοντά. 

Στην επιτυχημένη εκδήλωση συμμετείχαν και μέλη της συνδικαλιστικής μας παράταξης (ΑΝ.Α.Σ.Α) μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους, ενώ σε αυτήν δε κατέστη δυνατή για σοβαρούς προσωπικούς λόγους η παρουσία του Γραμματέα Δημοσίων Σχέσεων της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και επικεφαλής της (ΑΝ.Α.Σ.Α) Χρήστου Συνδρεβέλη.

Τέλος, τα μέλη της (ΑΝ.Α.Σ.Α) τίμησαν για την ανιδιοτελή προσφορά τους, τους ανθρώπους αυτούς, που με την προσφορά τους πραγματοποιούνται τα ανωτέρω μαθήματα.












Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου