ΕΙΚΟΝΕΣ

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Πλειοδοτεί το φιλότιμο των συναδέλφων - μειοδοτεί η πολιτεία..

Επίσκεψη στις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Κερατεας , πραγματοποιηθηκε από τον Γραμματέα Δημοσίων Σχέσεων της Π.Ο.ΑΣ.Υ. ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗ Χρήστο και τους Αντιπροσώπους της Π.Ο.ΑΣ.Υ με την ΑΝ.Α.Σ.Α, ΜΠΑΡΜΠΑΛΕΞΗ Γεώργιο, ΧΑΝΗ Γεώργιο, ΤΣΙΓΑΡΙΔΑ Κωνσταντίνο και το μελος της ΑΝ.Α.Σ.Α. ΣΦΟΝΔΥΛΗ Δημήτριο και διαπιστώθηκε πλειοδοσία φιλότιμου από τους συναδέλφους και μειοδοσία παροχών από πλευράς πολιτείας..


Σας παραθέτουμε την σχετική ανακοίνωση

ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ : ΠΛΕΙΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ - ΜΕΙΟΔΟΤΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ.. 

Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να γίνει άμεσα αντιληπτή, η κατάσταση που επικρατεί στο Τμήμα Τροχαίας Κερατέας και Τμήμα Ασφαλείας Κερατέας κατά την επίσκεψη μας σήμερα και πρωινές ώρες στις προαναφερόμενες υπηρεσίες. 

Τείνει να γίνει δυστυχώς κανόνας τα τελευταία χρόνια η αντιστρόφως ανάλογη συνάρτηση μεταξύ έμψυχης προσφοράς των συναδέλφων μας και υλικών παροχών της πολιτείας.. 

Με λύπη διαπιστώσαμε ότι εκτός του φιλότιμου και της αγωνίας των συναδέλφων μας, να προσφέρουν στην κοινωνία δια μέσου του λειτουργήματος τους, όλα τα υπόλοιπα στοιχεία βρίσκονται σε ανεπάρκεια.. 

Η παρούσα αστυνομική δύναμη ελάχιστη και ουσιαστικά ανίσχυρη να καταφέρει να αστυνομεύσει, όπως επιθυμεί την τεράστια γεωγραφική έκταση, η γραφική υλη ακόμα και το χαρτί εκτύπωσης σε ελάχιστες ποσότητες, ενώ καθολικά τα αστυνομικά οχήματα του Τ.Α Κερατέας βρίσκονται σε αδράνεια, αφού μέχρι και σήμερα δεν έχει εγκριθεί το σχετικό κονδύλι επισκευής τους και οι ανάγκες καλύπτονται με δανεισμό από άλλες αστυνομικές υπηρεσίες. 

Την αποχώρηση μας από εκεί, μόνο μια απορία συνόδευε. 

ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ «ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΙΘΜΟΙ» ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗ, ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Στον γρίφο η απάντηση λοιπόν είναι μία.

ΠΛΕΙΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ.. 

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους μας ότι το επόμενο χρονικό διάστημα, θα ενημερώσουμε την φυσική μας ηγεσία για τις ελλείψεις που διαπιστώσαμε και σε περίπτωση μη επίτευξης λύσης, θα προβούμε σ όλες εκείνες τις διαδικασίες έτσι ώστε τα παραπάνω ζητήματα να συζητηθούν στο ναό της Δημοκρατίας, στο Ελληνικό κοινοβούλιο..







1 σχόλιο :

  1. Καντε μια βολτα και στην Καισαριανη, το Βυρωνα και σε αλλα Τ.Α. της Υποδ/νσης Ασφαλειας Αθηνων, να δειτε εκει τι γινετε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή