ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Συνάντηση του προεδρείου της Ομοσπονδίας με τη νέα Ηγεσία του Αρχηγείου

Παραθέτουμε παρακάτω την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομοσπονδία μας ύστερα από την πρώτη επίσημη συνάντηση που πραγματοποίησε το Προεδρείο της Ομοσπονδίας με τη νέα ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.



Αθήνα, 26 Φεβρουαρίου 2016
Αρ. Πρωτ.: 200/4/172

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Το Προεδρείο της Ομοσπονδίας μας είχε την πρώτη του επίσημη συνάντηση με τη νέα Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας με τη διοίκηση και την επίλυση καίριων και χρονιζόντων προβλημάτων του Κλάδου μας.

Από την πλευρά μας, τέθηκαν όλα τα εκκρεμή ζητήματα που απασχολούν το χώρο μας, γνωστά άλλωστε στον Αρχηγό, Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ, λόγω και της θέσεως που κατείχε μέχρι πρότινος. Ειδικότερα, συζητήθηκε ο Κώδικας Μεταθέσεων, τα οδοιπορικά και οι αποζημιώσεις του αστυνομικού προσωπικού, σύμφωνα με το υπό κατάρτιση νέο σχέδιο προεδρικού διατάγματος και η επικείμενη αναδιάρθρωση των αστυνομικών υπηρεσιών.

Ο κ. Αρχηγός δεσμεύτηκε ότι θα προωθηθεί άμεσα η τροποποίηση –βελτίωση του Κώδικα Μεταθέσεων, λαμβάνοντας υπόψη ουσιαστικά τις προτάσεις της αρμόδιας Επιτροπής μας, για να σταματήσουν οι καταχρηστικές μεταθέσεις και να ισχύουν τα αντικειμενικά κριτήρια (μόρια), ενώ για το νέο π.δ. όσον αφορά τα οδοιπορικά και τον υπολογισμό των εξόδων –αποζημίωσης μετακινήσεων, είπε ότι βρίσκεται αυτό στο τελικό στάδιο της διαμόρφωσής του.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Πηγή: poasy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου