ΕΙΚΟΝΕΣ

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Πρόεδρος Π.Ο.ΑΣ.Υ. : Να δώσουμε τη δική μας απάντηση

Ο πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ., Γρηγόρης Γερακαράκος, με τοποθέτησή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας μας (poasy.gr) προσκαλεί τους συναδέλφους μας στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Παρασκευής 05/02/2016 στην πλατεία Κολοκοτρώνη στις 16:00.



Να δώσουμε τη δική μας απάντηση

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Μπήκαμε στο 2016 με ανοικτούς όλους τους λογαριασμούς, πριν από το 2015, το οποίο ήταν φυσικά, μια χρονιά ορόσημο, για το αστυνομικό μας κίνημα. Τον Ιούνιο, το 25ο Πανελλαδικό συνέδριο, σηματοδότησε την ανανέωση της ηγεσίας της ΠΟΑΣΥ και όλοι μας δεσμευτήκαμε να αγωνιστούμε για ένα νέο ξεκίνημα. Γα μια νέα αρχή για την ίδια την Ομοσπονδία, για τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις της, για την Ελληνική Αστυνομία τελικά, διότι ό,τι προτείνουμε και ό,τι κατακτάμε αντανακλά πρωτίστως σε αυτήν και στο ανθρώπινο δυναμικό της.

Στο εξάμηνο που διανύσαμε, από το 25ο εκλογοαπολογιστικό συνέδριο έως και σήμερα, δεν έχει περάσει μέρα που να μην έχουν δοθεί μάχες, να μην έχουν γίνει παρεμβάσεις και να μην έχουν σταλεί σαφή μηνύματα προς κάθε αρμόδιο. Εν τάχει θυμίζουμε ότι το Προεδρείο, εν μέσω θέρους, έδωσε την πρώτη μάχη για το ασφαλιστικό και απέτρεψε αλλαγές επί τα χείρω. Δηλώσαμε παρόντες στη Θεσσαλονίκη ενώ ήταν προεκλογική περίοδος, κινητοποιηθήκαμε για το μεταναστευτικό και το αναδείξαμε ως Ευρωπαϊκό ζήτημα. Πετύχαμε την εκπροσώπησή μας για πρώτη φορά στην Εκτελεστική Επιτροπή της Eurocop και προσβλέπουμε στην αποτελεσματικότερη συνεργασία με τους Ευρωπαίους συναδέλφους μας. Βρεθήκαμε παντού όπου το απαιτούσαν οι περιστάσεις, από τα νησιά ως την Ειδομένη και τη Χαλκιδική και από το κέντρο της Αθήνας, ως το Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη και παντού αλλού, όπου κληθήκαμε από τους συναδέλφους, σε συνεργασία με τα άλλα σωματεία της Αττικής.

Φέτος, πραγματοποιήσαμε τις πρώτες παραστάσεις διαμαρτυρίας μας στη ΓΑΔΑ και στο ΤΕΑΠΑΣΑ, ενώ στα κέντρα λήψης των αποφάσεων αισθάνονται καυτή την ανάσα μας. Ήδη εργαζόμαστε για μια μαζικότατη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα στις 5 Φεβρουαρίου 2016 το απόγευμα (16.00, Πλατεία Κολοκοτρώνη) όπου πρέπει όλοι να δώσουμε δυναμικό «παρών». Τα αιτήματά μας είναι γνωστά στους κυβερνώντες, που για άλλη μια φορά κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. Καλούμαστε να τους υπενθυμίσουμε τι έλεγαν όταν ήταν στην αντιπολίτευση και να απαιτήσουμε να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους. Όσο δύσκολος κι αν είναι ο αγώνας μας, είμαι βέβαιος ότι με τη δική σας συμβολή και την απαιτητική παρουσία στη συγκέντρωση, μπορούμε να έχουμε θετικά αποτελέσματα.

Σας περιμένω όλους και όλες να δώσουμε τη δική μας απάντηση στις προκλήσεις. Δεν πάει άλλο.





ΠΡΟΕΔΡΟΣ Π.Ο.ΑΣ.Υ.
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόρης









Πηγη : poasy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου