ΕΙΚΟΝΕΣ

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Έκτακτες μεταθέσεις συναδέλφων για νησιά

Σε όλες τις Υπηρεσίες στάλθηκε σήμερα από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, διαταγή που αφορά έκτακτες μεταθέσεις αστυνομικών και ειδικών φρουρών που περιλαμβάνονται στους πίνακες τακτικών μεταθέσεων έτους 2015 για τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Σάμου - Λέσβου - Χίου -Β’ Δωδ/σου και επιθυμούν να μετατεθούν εκτάκτως  αδαπάνως για το Δημόσιο, στις προαναφερόμενες Υπηρεσίες.


Γίνεται μνεία, ότι δικαίωμα αίτησης έχουν όλοι οι αστυνομικοί από το βαθμό του Αστυφύλακα έως του Α/Β΄ καθώς και οι Ειδικοί Φρουροί.

Η Διαταγή εκδόθηκε προκειμένου στελεχωθούν τα Τ.Δ.Λ. των ανωτέρω Διευθύνσεων.

Πέραν των ανωτέρω, γίνεται να υποβληθούν αιτήσεις επιθυμούντων μετάθεση προαναφερόμενου αστυνομικού προσωπικού, Αστυνόμων Β’,  Υπαστυνόμων (Σ.Α.Ε.Α.-Τ.Ε.Μ.Α.), Ειδικών Φρουρών, οι οποίοι δεν περιλαμβάνονται στους ΠΙΝΑΚΕΣ τακτικών μεταθέσεων έτους 2015 αλλά και Αστυνόμων Α' οι οποίοι επιθυμούν να μετατεθούν εκτάκτως, αδαπάνως για το Δημόσιο, στις αναφερόμενες  Δ/νσεις Αστυνομίας.

Οι ανωτέρω μετατιθέμενοι θα εκτελούν υπηρεσία στα σημεία καταγραφής - ταυτοποίησης μεταναστών - προσφύγων.

Τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α., σας γνωρίζουμε επίσης, ότι όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να μετακινηθούν, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τις Υπηρεσίες τους προκειμένου υποβάλλουν σ’ αυτές την σχετική αίτηση καθώς υπάρχει καταληκτική ημερομηνία υποβολής .

1 σχόλιο :

  1. Πότε και πόσους θα πάρει τελικά... Ρωτάμε και ρωτάμε και κανείς δεν ξέρει τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή