ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Τέσσερα χρόνια από την δολοφονία δύο ηρώων αστυνομικών....

Τέσσερα χρόνια από την δολοφονία δύο ηρώων αστυνομικών - Ας θυμηθούμε το δραματικό διάλογο της ομάδας ΔΙΑΣ με το Κέντρο της Άμεσης Δράσης. 


Την Κυριακή 01/03/2015 συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από την ημέρα της ηρωικής θυσίας των συναδέλφων μας, Γεώργιου Σκυλογιάννη και Ιωάννη Ευαγγελινέλη, οι οποίοι έπεσαν εν ώρα καθήκοντος, ως ύστατη θυσία για την προστασία του κοινωνικού συνόλου

Το ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο του μακελειού στο Ρέντη.


Παραθετουμε παρακάτω την ανακοίνωση του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.

Την Κυριακή 01/03/2015 συμπληρώνονται  τέσσερα χρόνια από την ημέρα της ηρωικής θυσίας των συναδέλφων μας, Γεώργιου Σκυλογιάννη και Ιωάννη Ευαγγελινέλη, οι οποίοι έπεσαν εν ώρα καθήκοντος, ως ύστατη θυσία για την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

 Η μνήμη των δυο ηρωικών συναδέλφων μας έχει μείνει ανεξίτηλη όλα αυτά τα χρόνια τόσο στο σώμα της αστυνομίας  λειτουργώντας ως φωτεινό παράδειγμα επαγγελματισμού, αλλά και στην ιδία την κοινωνία, η όποια στα πρόσωπα του Γεωργίου Σκυλογιάννη και του Ιωάννη Ευαγγελινέλη βλέπει μια αστυνομία διπλά στον πολίτη. Μια αστυνομία έτοιμη να προσφέρει το υπέρτατο αγαθό της ζωής για την προστασία των πολιτών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής αποφάσισε, τιμώντας την μνήμη τους, να τελέσει τρισάγιο στο Ρέντη την Κυριακή 01/03/2015 και ώρα 18:30, την ιδία ώρα που τέσσερα χρόνια πριν άφησαν την πνοή τους οι δυο συνάδελφοι στον ίδιο σημείο.

Στον χώρο θα παρευρεθεί σύσσωμο το Δ.Σ. του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. και καλούμε όσους συναδέλφους το επιθυμούν να δώσουν το παρόν τιμώντας του δυο συναδέλφους.

Σε αυτό το σημείο το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. θα ήθελε να τονίσει ότι πέρα από την μνήμη των δυο συναδέλφων που έφυγαν τόσο άδικα, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις δυο οικογένειες που έμειναν πίσω. Δυο οικογένειες οι οποίες συνεχίζουν τον δικαστικό αγώνα  εναντία στους δολοφόνους των παιδιών τους, έναν αγώνα που δυστυχώς τoν δίνουν μονές, χωρίς καμιά  υποστήριξη από την πολιτεία.  

Πηγή : policenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου