ΕΙΚΟΝΕΣ

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Τι θα γίνει με τις κρίσεις στην Αστυνομία και κυρίως πότε θα γίνουν;

Η δίμηνη παράταση στη διεξαγωγή των ετήσιων τακτικών κρίσεων στην Πυροσβεστική, επέφερε σύγχυση και αναστάτωση και στους αστυνομικούς οι περισσότεροι από τους οποίους αν όχι όλοι, διερωτώνται - έστω και από απλή περιέργεια - για το τί μέλλει γενέσθαι με τις κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα μες πληροφορίες του bloko.gr, ο προγραμματισμός της διεξαγωγής τους δεν επηρεάζεται καθόλου από τις εξελίξεις και θα γίνουν κανονικά.
Στην Πυροσβεστική, όπως έχουμε εξηγήσει, προκρίθηκαν άλλα αίτια, με δεδομένο ότι είχαν καταληκτική ημερομηνία διεξαγωγής στις 20 Φεβρουαρίου και εάν γίνονταν, οι νέοι υπηρεσιακοί παράγοντες δεν θα είχαν τον κατάλληλο συντονισμό με τα νέα στελέχη των περιφερειών.
Αυτή ήταν η επίφαση. Το πρόβλημα συνίσταται στο γεγονός ότι δεν είχαν ακόμα πάρει υπογραφή τα διατάγματα με τον καθορισμό ρόλων και αρμοδιοτήτων των αναπληρωτών υπουργών, με συνέπεια να μην έχουν δικαίωμα υπογραφής, κάτι που αναμενόταν να λυθεί μέχρι χθες το βράδυ, ή να λυθεί σήμερα ή αύριο και φυσικά να γίνει ο επίσημος ορισμός των γενικών γραμματέων.
Μέσα στο Σαββατοκύριακο και οι δύο σκόπελοι εκτιμάται ότι θα έχουν ξεπεραστεί, προκειμένου οι καθ' ύλην αρμοδιότητα υπουργοί κι εν προκειμένω ο κ.Πανούσης να υπογράψει τα Π.Δ. για την έναρξη των κρίσεων που θα ξεκινήσουν στην αστυνομία ενδεχομένως και την ερχόμενη Παρασκευή στις 27 του μήνα. 
αναδημοσίευση: bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου