ΕΙΚΟΝΕΣ

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Και πάλι στο πένθος η ΕΛ.ΑΣ.- Σήμερα, Τρίτη 10/2 το τελευταίο αντίο στον συνάδελφο Κώστα Καραμάνο

Αναδημοσιεύουμε την παρακάτω δυσάρεστη είδηση από το ιστότοπο του Σωματείου Ειδικών Φρουρών της Ελληνικής Αστυνομίας (sefeaa.gr).


Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. και η αστυνομική οικογένεια θρηνεί τον θάνατο ενός ακόμη συναδέλφου.

Ο Κώστας Καραμάνος, Ειδικός Φρουρός 3ης σειράς εισόδου, γεννημένος το 1987, κατέληξε σήμερα (7/2/2015) μετά από αγώνα που κράτησε δέκα ημέρες στην εντατική του 401 Γ.Σ.Ν.Α.

Είχε προηγηθεί τροχαίο ατύχημα στην περιοχή της Ν.Ερυθραίας στο οποίο ο άτυχος συνάδελφος τραυματίστηκε οδηγώντας την ιδιωτική του μηχανή.

Ο Κώστας τον τελευταίο καιρό υπηρετούσε στην Υποδ/νση Ασφάλειας Β.Α. Αττικής, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της υπηρεσιακής του ζωής το πέρασε στο Α.Τ. Ηλιούπολης.

Φίλοι, συνάδελφοι και αντιπροσωπεία του Διοικητικού συμβουλίου του σωματείου μας θα συνοδέψει τον φίλο και συνάδελφο στη τελευταία του κατοικία, στην Κοντοβάζαινα Αρκαδίας την Τρίτη 10/2/2015 όπου θα τελεστεί η επικήδειος ακολουθία, στις 11:00 το πρωί.

Θα είμαστε δίπλα στους οικείους του Κώστα για ότι χρειαστούν προσπαθώντας να τους στηρίξουμε ηθικά και υλικά.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει ...

Σας γνωστοποιούμε ότι την Τρίτη 10/2/2015 και ώρα 06:30 θα αναχωρήσει λεωφορείο από το Α.Τ. Ηλιούπολης, για την μεταφορά των επιθυμούντων συναδέλφων με προορισμό την Κοντοβάζαινα Αρκαδίας  όπου θα πραγματοποιηθεί η νερκώσιμος ακολουθία του Ε.Φ. Καραμάνου Κων/νου του Παναγιώτη, ενέργεια η οποία λαμβάνει χώρα κατόπιν διαταγής του Γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής, Υποστρατήγου κ. Μιχαιρίνα, ύστερα από σχετικό αίτημα του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου