ΕΙΚΟΝΕΣ

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κοπή της Πρωτοχρονίατικης πίτας της Δ.Α.Ν/Α.Α.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 18/02/2015 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής σε μία ιδιαίτερα ζεστή και εγκάρδια τελετή η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δ.Α.Ν/Α.Α..


Ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης και Διευθυντής της εν λόγω Υπηρεσίας, Ταξίαρχος κ. ΒΑΛΑΤΣΟΣ Βλάσιος, στην ομιλία του καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους και εξέφρασε τις ευχές του για το νέο έτος σε όλο το αστυνομικό προσωπικό της Νοτιοανατολικής Αττικής.

Την πίτα ευλόγησε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος ο οποίος στον λόγο του αφού τόνισε την χρησιμότητα του λειτουργήματος του επαγγέλματός μας, εμψύχωσε τους συναδέλφους μας για την δύσκολη υπηρεσιακή τους καθημερινότητα.

Ιδιαιτέρως συγκινητική ήταν η προσέλευση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Στρατηγών Ε.Α. που διετέλεσαν στο παρελθόν Διευθυντές της Δ.Α.Ν/Α.Α. μεταξύ των οποίων και οι κ.κ. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΟΡΟΤΗΣ, ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΝΙΦΑΒΑΣ, ΤΟΥΡΠΕΤΑΣ καθώς και ο επίτιμος Υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. κ. ΣΕΡΕΤΗΣ Νικόλαος αλλα και εκπρόσωποι των απόστρατων συναδέλφων μας.

Τα μέλη της Α.Ν.Α.Σ.Α. χαιρετίζουμε την εκδήλωση στην οποία ήταν προσκεκλημένοι οι συνάδελφοι της νοτιοανατολικής Αττικής και ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους του επιτελείου της Δ.ΑΝ/Α.Α. για την εξαιρετική οργάνωση της παραπάνω εκδήλωσης.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου