ΕΙΚΟΝΕΣ

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Η Α.Ν/Α.Σ.Α. παρουσιάζει τις προτάσεις της


Συνάδελφοι,

   Η Α.Ν/Α.Σ.Α. ενόψει των αρχαιρεσιών για την συγκρότηση Δ.Σ. της νεοσύστατης Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. και της ανάδειξης αντιπροσώπων στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. αλλά και εκπροσώπων στα Συμβούλια Μεταθέσεων και την Ελεγκτική Επιτροπή και προκειμένου να μην υφαρπάξει την ψήφο των συναδέλφων προεκλογικά με αναχρονιστικές και καταδικαστέες πρακτικές, προχωρά στην ανάδειξη των θέσεων μας ώστε να ξέρετε τι εκπροσωπούμε, τι αντιπροσωπεύουμε και τι θα προσπαθήσουμε να επιτύχουμε.

1) Θέσπιση ποσοστού 10% ως ανώτατου ορίου αποσπασμένων και διατεθειμένων  στην οργανική δύναμη της Υπηρεσίας.

2) Ευαγγέλιο για την Α.Ν/Α.Σ.Α. αποτελεί η πιστή εφαρμογή του Π.Δ. 384/01 περί του ωραρίου εργασίας και απαίτηση μας είναι η μερική  τροποποίηση του ώστε να είναι υποχρεωτική η ανακοίνωση της Υπηρεσίας δύο μέρες πριν όπως προβλέπει η μη δεσμευτική οδηγία του Αρχηγείου.

3) Στόχος μας είναι η ίδρυση και λειτουργία παιδικών & βρεφονηπιακών σταθμών για τα παιδιά των συναδέλφων που με τα πενιχρά εισοδήματα μας δεν μπορούμε να καλύπτουμε οικονομικά ιδιωτικούς σταθμούς ή οικιακούς βοηθούς.

4) Για το μισθολόγιο έχουμε ήδη καταθέσει την πρόταση μας για την εφαρμογή ενός δίκαιου μισθολογίου και η οποία βρίσκεται αναρτημένη στον διαδικτυακό χώρο της Α.Ν/Α.Σ.Α..( πατώντας εδώ )

5) Επιθυμούμε να δημιουργήσουμε Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών στη Ν/Α Αττική προκειμένου οι συνάδελφοι μας που διατίθενται σε Υπηρεσία μεταγωγής κρατουμένου να μην χρειάζεται να ταλαιπωρούνται περιμένοντας τις ατελείωτες ουρές που δημιουργούνται στα κεντρικά της Δ.Ε.Ε..

6) Πρόταση μας είναι η θέσπιση όσο χαμηλότερης συνδρομής γίνεται, στη νεοϊδρυθείσα ένωσή μας και τα οικονομικά στοιχεία του σωματείου να είναι καθημερινά διαθέσιμα προς έλεγχο από οποιοδήποτε μέλος του Σωματείου και όχι μία φορά το χρόνο σε μια χαώδη Γενική Συνέλευση.

7) Για το βαθμολόγιο έπεται εντός των προσεχών ημερών κατάθεση πρότασης από κοινού με την Σ.Κ.Α.Υ. Θεσσαλονίκης μετά από σχετικές διεργασίες που έγιναν από μεικτή επιτροπή των δύο παρατάξεων,  προωθώντας έτσι την συνεργασία μας με υγιείς δυνάμεις του Συνδικαλιστικού χώρου Πανελλαδικά.

8) Στόχος μας επίσης είναι η ίδρυση και λειτουργία χώρων εστίασης-σίτησης (λέσχες) αντίστοιχων του στρατού, προκειμένου οι συνάδελφοι μας στη Ν/Α Αττική και το Αεροδρόμιο να σιτίζονται με χαμηλό κόστος όπως μπορούν να κάνουν οι συνάδελφοι της Αθήνας στις αντίστοιχες λέσχες της Γ.Α.Δ.Α. και της Υ.ΜΕ.Τ..

9) Βασική μας επιδίωξη είναι η ενίσχυση σε προσωπικό και τεχνικό εξοπλισμό των αστυνομικών Υπηρεσιών που άπτονται της γεωγραφικής μας αρμοδιότητας και προς το σκοπό αυτό θα κινηθούμε με όσα μέσα διαθέτουμε και προσπαθώντας να έχουμε στο πλευρό μας όλους τους φορείς καθώς και την Κοινωνία.

10) Η Α.Ν/Α.Σ.Α. έχει ως βασικό στόχο την εξασφάλιση πλήρης νομικής κάλυψης για όλους τους συναδέλφους που το επιθυμούν, για όποιο νομικό θέμα προκύψει εν ώρα Υπηρεσίας ή άπτεται αυτής.

11) Η Α.Ν/Α.Σ.Α. δεσμεύεται να συνεχίσει να παλεύει για τον εξορθολογισμό της κατανομής των κάθε είδους μέτρων με γεωγραφικά κριτήρια απαιτώντας σχετικά οι συνάδελφοι της Ν/Α Αττικής να εκτελούν Υπηρεσία κατά κανόνα εντός των γεωγραφικών ορίων του Σωματείου μας. 

12) Ως Α.Ν/Α.Σ.Α. επιθυμούμε τη δημιουργία δύο γραφείων της Ένωσής, ένα στην έδρα κάθε Διεύθυνσης, Αερολιμένα και Νοτιοανατολικής Αττικής, με σκοπό τη μέγιστη εξυπηρέτηση των συναδέλφων μας.

13) Η Α.Ν/Α.Σ.Α. σκοπεύει να  δημιουργήσει τράπεζα αίματος για τα μέλη της,  πραγματοποιώντας  ημερίδες εθελοντικής αιμοδοσίας.

14) Η Α.Ν/Α.Σ.Α. έχει ως γνώμονα την υπηρεσιακή και κοινωνική ευημερία του συναδέλφου και για αυτό το λόγο δεσμεύεται να σταθεί αρωγός σε κάθε συνάδελφο που χρειάζεται την βοήθεια της.

Συνάδελφοι η Α.Ν/Α.Σ.Α. ήρθε για να μείνει. Αποτελεί το κράμα νέων κυρίως συναδέλφων που χωρίς καθόλου συνδικαλιστική πείρα και με μοναδικό τους όπλο το μεράκι να προσφέρουν έχουν εισχωρήσει στην παρέα μας, η οποία κάθε μέρα μεγαλώνει.

Αν σας εκφράζουν οι θέσεις μας και θέλετε να συμμετάσχετε στο ψηφοδέλτιο της Α.Ν/Α.Σ.Α. στις προσεχείς εκλογές επικοινωνήστε με τον Επικεφαλής του συνδυασμού Ανθ/μο ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗ Χρήστο 6937145182 και ελάτε να μας γνωρίσετε και από κοντά.

Όλοι μαζί μπορούμε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου