ΕΙΚΟΝΕΣ

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Έφοδος της Αστυνομίας στην ...... Αστυνομία

Έφοδο στα Αστυνομικά Τμήματα της Νίκαιας, των Καμινίων και του Αγίου Ιωάννη Ρέντη πραγματοποιούν αυτή την ώρα άνδρες του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι έφοδοι γίνονται με αφορμή καταγγελία αλλοδαπών ότι αστυνομικοί που υπηρετούσαν στο Αστυνομικό Τμήμα Νίκαιας τους πίεζαν να κάνουν συμφωνίες για λαθρεμπόριο τσιγάρων.

Με τον τρόπο αυτό το κλιμάκιο των Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας κάνει φύλλο και φτερό φακέλλους υποθέσεων που χειρίστηκαν τα συγκεκριμένα τμήματα και ερευνά πιθανές σχέσεις αστυνομικών με την τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια.

Κι όλα αυτά μόλις μία μέρα μετά την απομάκρυνση δέκα αξιωματικών από τις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας για πράξεις ή παραλείψεις τους σε υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται η Χρυσή Αυγή. Μεταξύ των αποστρατευθέντων περιλαμβάνονται δύο ανώτατοι αξιωματικοί, γεγονός που δείχνει την απόφαση του υπουργού Δημόσιας Τάξης για μηδενική ανοχή σε φαινόμενα που ενισχύουν την επιρροή της ΧΑ εντός της Αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου