ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Συγχαρητήρια της Α.Ν/Α.Σ.Α. για την προαγωγή Ανθυπαστυνόμων στο βαθμό του Υ/Β' μέσω του διοικητικού εφετείου

Οι τελευταίες τροποποιήσεις στο βαθμολόγιο της Ελλήνικής Αστυνομίας είχαν επιφέρει αναταραχές, ανισότητες και αδικίες σε βάρος του αστυνομικού προσωπικού. Συγκεκριμένα, το άρθρο 7 του Ν.3686/2008 έχει επιφέρει ανισότητες στην Ιεραρχία των συναδέλφων μας.

Μεγάλη μερίδα Ανθυπαστυνόμων αντιτάχθηκαν σε αυτήν την αδικία και προσέφυγαν στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών με σκοπό την εξάλειψη της σε βάρος τους αδικία. Σήμερα λοιπόν λαβαμε γνωση της αποφασης του Δ΄ ακυρωτικου τμηματος του Διοικητικού Εφετειου Αθηνων που αφορα περιπου 260 ανθυπαστυνόμους με αίτημα την προαγωγή τους στο βαθμό του Yπαστυνόμου Β'.

Σύμφωνα με πληροφορίες του προέδρου της προσωρινής διοίκησης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Nοτιοανατολικής Αττικής και μέλος της Α.Ν/Α.Σ.Α., Χρήστο Συνδρεβέλη, η συζήτηση που ειχε γινει στο 4ο ακυρωτικό τμήμα τοιυ Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, είχε ως αποτελεσμα να εκδοθει αποφαση δικαιωσης των αιτουντων Aνθυπαστυνομων.

Αναμένεται πλέον να καθαρογραφεί η απόφαση και στη συνέχεια να κοινοποιηθεί στο αρχηγείο ώστε να υλοποιηθεί.

Η Α.Ν/Α.Σ.Α. συγχαίρει όλους τους συναδέλφους για την προαγωγή τους που προήλθε μέσα από μία υγιή δράση και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία στη συνέχεια της αστυνομικής τους καριέρας. 

Γίνεται αντιληπτό για ακόμη μία φορά ότι η δικαίωση προέρχεται από σωστά συντονισμένους και αξιοπρεπείς αγώνες και η Α.Ν/Α.Σ.Α. δεσμεύεται να δίνει τέτοιους δυναμικούς αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου