ΕΙΚΟΝΕΣ

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Η αγωνία τελείωσε. Τα όνειρα των συναδέλφων γκρεμίστηκαν...

Εδώ  και αρκετό καιρό μεγάλη μερίδα των συναδέλφων μας περίμενε με τεράστια αγωνία τη συνεδρίαση του συμβουλίου μεταθέσεων ούτως ώστε να οριστεί ο αριθμός των κενών θέσεων στις Αστυνομικές Διευθύνσεις της επικράτειας οι οποίες θα καλυπτόταν από τις έκτακτες μεταθέσεις όσων φέρουν τον βαθμό του Αρχιφύλακα-Υπαρχιφύλακα και Αστυφύλακα που κατέχουν οργανική θέση Αστυφύλακα γενικών καθηκόντων καθώς και άλλων σχετικών θεμάτων (συνυπηρέτηση κτλ.)

Σήμερα λοιπόν το πολυπόθητο συμβούλιο πραγματοποιήθηκε και με μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώσαμε ότι συνολικά σε όλη την επικράτεια ο αριθμός των κενών θέσεων που έπρεπε να καλυφθούν είναι μόλις 171 . Σχεδόν 100 θέσεις λιγότερες δηλαδή από αυτές που είχαν προκηρυχτεί το περασμένο έτος.

Στις δύσκολες στιγμές που ζει ο Αστυνομικός ως αναπόσπαστο μέλος της κοινωνίας μας, η μετάθεση στον τόπο συμφερόντων του ο οποίος παράλληλα έχει μεγάλη ανάγκη ενίσχυσης, αποτελεί μονόδρομο στην επίλυση βασικών προβλημάτων του τα οποία άπτονται στην καθημερινότητά του. Δυστυχώς για ακόμη μία χρονιά το όνειρο όσων συναδέλφων περίμεναν καρτερικά μια μετάθεση αποδείχτηκε απατηλό…

Δυστυχώς για ακόμη μία χρονιά οι θέσεις για την υπόλοιπη επικράτεια δεν εκδόθηκαν με βάση τις ανάγκες που έχουν οι κατά τα άλλα ταλαιπωρημένες Αστυνομικές Διευθύνσεις της,  αλλά με το σταγονόμετρο.

Δυστυχώς για ακόμη μία χρονιά δεν έγινε αποδεκτό το αίτημα της Π.Ο.ΑΣ.Υ. αλλά και της Α.Ν/Α.Σ.Α. (μπορείτε να δείτε τη θέση μας εδώ ) για έκδοση έκτακτων μεταθέσεων για τους συναδέλφους μας που κατέχουν οργανική θέση Αρχιφύλακα και Ανθυπαστυνόμου διαχωρίζοντας τους με αυτόν τον τρόπο από το υπόλοιπο αστυνομικό προσωπικό τοποθετώντας τους παράλληλα στο περιθώριο καθώς οι θέσεις που ανέμεναν έχουν καλυφθεί από τους νεοεξερχόμενους βαθμοφόρους.

Με λύπη και αγανάκτηση διαπιστώνουμε τη δυσμενή αντιμετώπιση των συναδέλφων μας που σε αυτή τη δύσκολη περίοδο περιμένουν μάταια να μετατεθούν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους. 

Ως μέλη της Α.Ν/Α.Σ.Α. αναγνωρίζουμε αυτό το τεράστιο πρόβλημα και δεσμευόμαστε, με τη βοήθεια των συναδέλφων μας, να αγωνιστούμε για την αποκατάσταση του σοβαρού προβλήματος των μεταθέσεων και για την άρση των επί μέρους αδικιών.


 Παρακάτω σας παραθέτουμε τον πίνακα των μεταθέσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου