ΕΙΚΟΝΕΣ

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Η Α.Ν/Α.Σ.Α. χαιρετίζει την Α.Π.ΑΣ.

Η Ανεξάρτητη ΝοτιοΑνατολική Συνεργασία Αστυνομικών (Α.Ν/Α.Σ.Α.) χαιρετίζει την ίδρυση της Ανοιχτής Πρωτοβουλίας Αστυνομικών στην συνδικαλιστική οικογένεια της ευρύτερης περιοχής της ΝοτιοΑνατολικής Αττικής, ενός ακόμη συνδυασμού που αποσκοπεί στην εκπροσώπηση των συναδέλφων μας στα κοινά.

Όπως έχουμε προαναφέρει ως Α.Ν/Α.Σ.Α. πιστεύουμε πως η καλύτερη εκπροσώπηση των συναδέλφων μας θα υλοποιηθεί μέσα από τους κοινούς αγώνες. Η δημιουργία νέων συνδυασμών στον συνδικαλισμό της ΕΛ.ΑΣ. μπορεί να αποφέρει μόνο θετικά αποτελέσματα αρκεί όλοι μας να έχουμε ως οδηγό τον συνάδελφο και να αγωνιστούμε δυναμικά και αρμονικά γι αυτόν.

Από την πρώτη μέρα ίδρυσης του συνδυασμού μας, τα μέλη της Α.Ν/Α.Σ.Α. έχουμε αποβάλλει τις μικροπολιτικές παθογένειες του παρελθόντος και σκοπεύουμε να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις μας ώστε να είμαστε σε θέση να βελτιώσουμε τις συνθήκες εργασίας αλλά και διαβίωσης των συναδέλφων μας, καθώς και να επαναφέρουμε την χαμένη τους αξιοπρέπεια .

Οι προσπάθειες μας για έναν υγιή και αξιοπρεπή αγώνα έχουν αρχίσει εδώ και σχεδόν τρεις μήνες και όσο παίρνουμε δύναμη και ώθηση από τους συναδέλφους μας, συνεχίζουμε ακάθεκτοι και προσηλωμένοι στους στόχους που έχουμε θέσει και έχουμε γνωστοποιήσει εξ αρχής. (Μπορείτε να διαβάσετε την ιδρυτική μας διακήρυξη εδώ)

Ο αγώνας θα είναι μεγάλος και ο δρόμος της επιτυχίας δυστυχώς δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Σε αυτόν τον αγώνα είμαστε όλοι απαραίτητοι. Ήρθε η ώρα να διώξουμε μακριά τον ωχαδερφισμό και την εύκολη κριτική και πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας για να αναμορφώσουμε τις ζωές μας.  Η Α.Ν/Α.Σ.Α. πορεύεται σε αυτήν την κατεύθυνση και είναι ανοιχτή σε όλους. Καλούμε τους συναδέλφους μας να συμπορευθούν μαζί μας με σκοπό στους αγώνες μας να βγούμε νικητές.

Αγαπητέ συνάδελφε, στο σύντομο μέλλον θα διεξαχθούν εκλογές στην περιοχή που εργάζεσαι. Έχεις λοιπόν τη δυνατότητα είτε να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό και να λάβεις μέρος σε αυτές ή να δόσεις την δυνατότητα σε κάποιον από τους ήδη υπάρχοντες να ηγηθεί μιας νέας προσπάθειας στη ΝοτιοΑνατολική Αττική. Μπορείς να μας εμπιστευτείς και να μας δόσεις τη δυνατότητα να σου αποδείξουμε την αγάπη μας και το μεράκι μας για αυτό που αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε.
Μία νέα μορφή συνδικαλισμού με αξιοπρέπεια , φωνή , δύναμη και όραμα.

Ευχόμαστε σε όλους καλούς αγώνες ,


Όλοι μαζί μπορούμε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου