ΕΙΚΟΝΕΣ

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά ...

Συναδέλφισες και συνάδελφοι,

Δυστυχώς τα προβλήματα που ταλανίζουν τις Υπηρεσίες που ανήκουν γεωγραφικά στην νοτιοανατολική Αττική είναι πολλά και σοβαρά . Όλοι μας λογω των κακών συνθηκών εργασίας , και λόγω των δυσβάστακτων οικονομικών απολαβών μας, διανύουμε μια δύσκολη περίοδο .
Σαν μέλος της ΑΝΑΣΑ, αλλά και σαν υποψήφιος αντιπρόσωπος στην ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, συμμεριζόμενος όλες τις δυσκολίες αφού υπηρετώ και σε τμήμα ασφαλείας και είμαι γνωστής της κατάστασης, θα ήθελα να αναφερθώ σε ορισμένα θέματα τα οποία με την σύσταση του νέου Δ.Σ θα πρέπει να διευθετηθούν σε μέγιστο βαθμό.

Αρχικά, επιβάλλεται να προωθήσουμε το θέμα μιας λέσχης σίτισης στην Ν/Α Αττική, έτσι ώστε όλοι μας να μπορούμε να σιτιζόμαστε. Είναι δυσάρεστο το γεγονός τόσα χρόνια να μην έχει γίνει τίποτα πάνω σε αυτό το θέμα .Προσωπικά , εν έτη 2008 σε συγκέντρωση προσωπικού σε Υπηρεσία της Ν/Α Αττικής έθεσα το θέμα στον τότε ταξίαρχο χωρίς, όμως να λάβω κάποια σαφή απάντηση. 

Επιπλέον, λογω των έντονων εργασιακών προβλημάτων, που ανακύπτουν στο προσωπικό, όπως είναι το θέμα των οφειλόμενων ρεπό, η πέραν του οκταώρου εργασία, αλλά και περιστατικά με μηνύσεις πολιτών σε βάρος συναδέλφων, όπου οι συνάδελφοι ασκούν στο ακέραιο τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα, αλλά και προβλήματα με διοικητές διαφόρων Υπηρεσιών κρίνεται αναγκαια η νομικη εκπροσωπηση κ καλυψη των συναδελων μας σε απολυτο βαθμο .

Επιπρόσθετα είναι επιβεβλημένη η άριστη συνεργασία του σωματείου με τα υπόλοιπα σωματεία ανά την Ελλάδα αλλά πιο συγκεκριμένα με τα σωματεία της Αττικής και την Ομοσπονδία .Όλοι γνωρίζουμε , ότι ένα σημαντικό ποσοστό συναδέλφων εκτελεί υπηρεσίες μέτρων τάξης, αλλά και άλλες εκτός Ν/Α Αττικής.
Το νέο Δ.Σ θα πρέπει να έχει άριστη επικοινωνία με τα υπόλοιπα σωματεία για θέματα συναδέλφων που ανακύπτουν εκτός Ν/Α Αττικής καθώς και με την ομοσπονδια μας έτσι ώστε τα προβλήματα να επιλύονται άμεσα . 

Τέλος, κρίνεται αναγκαία η πίεση για την ενίσχυση των υπηρεσιών μας. Το νεοσύστατο σωματείο και οι επικεφαλείς του θα πρέπει να εγγυηθούν, ότι θα πιέσουν προς τον αυτό σκοπό συνεργαζόμενοι με όλους τους απαραίτητους φορείς.

Δυστυχώς, είμαστε λίγοι και δουλεύουμε πολύ. Η καταπάτηση των δικαιωμάτων μας θα πρέπει να σταματήσει. Αυτά είναι ένα μέρος των θεμάτων με τα οποία θα πρέπει να ασχοληθεί το νέο Δ.Σ. Είναι ένα μέρος των θεμάτων που θέτει σαν πρωταρχικό στόχο η Α.Ν/Α.Σ.Α. και με τα οποία θέματα θα ασχοληθεί σοβαρά , ανταποκρινόμενοι στα καλέσματα των συναδέλφων της Ν/Α Αττικής. Η Α.Ν/Α.Σ.Α. με επικεφαλής τον αξιόλογο, και σαν αστυνομικό αλλά και σαν άνθρωπο ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗ Χρήστο, όπου αγωνίζεται χρόνια, δίνοντας πραγματικούς αγώνες αλλά και με τα αξιόλογα μέλη της, όπου έχω την τιμή πολλά από αυτά να γνωρίζω, προσωπικά είναι έτοιμη για μια αλλαγή σελίδας στα χρονικά του συνδικαλιστικού κινήματος. 

ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ .

ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΣΕΛΙΔΑ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ , 
ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΤΑΜΙΑΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ Δ/ΣΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν/Α ΑΤΤΙΚΗΣ, ΜΕΛΟΣ Α.Ν/Α.Σ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου