ΕΙΚΟΝΕΣ

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ενωμένοι, για μια νέα αρχή !!!

Υποψήφιοι των επερχόμενων εκλογών με τον συνδυασμό της Ανεξάρτητης ΝοτιοΑνατολικής Συνεργασίας Αστυνομικών (Α.Ν/Α.Σ.Α.) συναντήθηκαν σήμερα με σκοπό να συζητήσουν τα φλέγοντα υπηρεσιακά ζητήματα των υπηρεσιών που ανήκουν στη γεωγραφική έκταση της Νοτιοανατολικής Αττικής και να αναζητήσουν τις λύσεις για αυτά.

Η Α.Ν/Α.Σ.Α. από την μέρα που ιδρύθηκε χωρίς τυμπανοκρουσίες και καιροσκοπισμό έχει προσπαθήσει στο πλαίσιο του εφικτού να επισκεφτεί τον μεγαλύτερο αριθμό των υπηρεσιών που ανήκουν στην ανωτέρω γεωγραφική έκταση και να γίνει κοινωνός των καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί μας σε αυτές τις υπηρεσίες.
Σήμερα λοιπόν όσοι συνάδελφοί μας και μέλη της Α.Ν/Α.Σ.Α. δεν είχαν υπηρεσιακές υποχρεώσεις, συναντηθήκαμε με μοναδικό σκοπό την αποτύπωση και την προσπάθεια ανεύρεσης λύσεων σε όλα αυτά τα προβλήματα που ταλανίζουν όλους εμάς που καθημερινά ζούμε και εργαζόμαστε σε αυτές τις περιοχές.
Ως Α.Ν/Α.Σ.Α. δεσμευόμαστε το συντομότερο δυνατόν να βρεθούμε στο πλευρό των συναδέλφων μας στις υπηρεσίες που μέχρι στιγμής δεν έχουμε καταφέρει να επισκεφτούμε και να συζητήσουμε μαζί τους για θέματα, υπηρεσιακά ή μη που τους απασχολούν.
Η Α.Ν/Α.Σ.Α. παραμένει μακριά από πολιτικές γραμμές και πρακτικές, καταδικάζει την μαζική και άδικη στοχοποίηση των συναδέλφων μας και δεσμεύεται πως μοναδική της έννοια ήταν και παραμένει ο συνάδελφος.
Πιστοί στις αρχικές μας απόψεις πιστεύουμε πως μόνο εάν είμαστε ενωμένοι θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε τα σοβαρά κοινωνικά και υπηρεσιακά προβλήματα που ανακύπτουν καθημερινά. Οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι για να είμαστε δυνατοί.

Όλοι μαζί μπορούμε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου