ΕΙΚΟΝΕΣ

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Άνοιξε κουρείο - κομμωτήριο στη Δ.Α.Ν/Α.Α. για τους συναδέλφους


Η Ανεξάρτητη ΝοτιοΑνατολική Συνεργασία Αστυνομικών ( Α.Ν/Α.Σ.Α. ) εκφράζει την ικανοποίησή της για τη δημιουργία και λειτουργία εντός της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής (Δ.Α.Ν/Α.Α.) κουρείου – κομμωτηρίου  που σαν σκοπό έχει να συμβάλει στη μείωση των εξόδων της καθημερινότητας του αστυνομικού προσωπικού που υπηρετεί εντός των γεωγραφικών ορίων της Νοτιοανατολικής Αττικής.

Παράλληλα ως Α.Ν/Α.Σ.Α. παραμένουμε πιστοί στο λόγο μας και υποχρεούμαστε να αποδώσουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι  συγχαίροντας τον Διευθυντή της συγκεκριμένης Αστυνομικής Διεύθυνσης Ταξίαρχο κ. ΤΡΟΥΠΕΤΑ Λουκά για τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε και αυτός από την πλευρά του για την επίτευξη του παραπάνω σκοπού.

Το κουρείο - κομμωτήριο λειτουργεί στον πρώτο όροφο της έδρας της Δ.Α.Ν/Α.Α. καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:30 έως τις 16:00 εκτός Τετάρτης που λειτουργεί από τις 14:00 έως τις 21:00 καθώς θα παραμένει ανοιχτό και το Σάββατο από τις 09:00 έως τις 16:00. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συναδέλφων υπάρχει γραμμή επικοινωνίας στο τηλέφωνο 210-9692951.

Οι τιμές του κουρείου – κομμωτηρίου  είναι τρία (3) ευρώ για το αντρικό κούρεμα, τέσσερα (4) ευρώ για το γυναικείο και πέντε (5) ευρώ για το χτένισμα.

Συνάδελφοι με μικρά και σταθερά βήματα έχουμε τη δυνατότητα να βελτιώσουμε τις ζωές μας αρκεί να το πάρουμε απόφαση.

Όλοι μαζί μπορούμε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου