ΕΙΚΟΝΕΣ

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Κάλεσμα προσέλευσης στη Γενική Συνέλευση της Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α.

Διανύουμε πλέον τις τελευταίες ημέρες πριν τις επικείμενες εκλογές στην Νοτιοανατολική Αττική. Αύριο λοιπόν (27/09/2013) στις 11:00 το πρωί  στην έδρα της Δ.Α.Ν/Α.Α. είναι προκαθορισμένη να πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής. Η Γενική Συνέλευση που είναι το ανώτατο όργανο της Ένωσης μας μεταξύ άλλων θα λάβει και αποφάσεις που θα έχουν άμεση σχέση με τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών.


Η Ανεξάρτητη ΝοτιοΑνατολική Συνεργασία Αστυνομικών (Α.Ν/Α.Σ.Α.) παραμένοντας πιστή στις δημοκρατικές της απόψεις, ευαγγελίζεται και επιθυμεί την προσέλευση στις κάλπες όσο το δυνατόν περισσότερων συναδέλφων. 

Με γνώμονα την ευκολότερη προσέλευση και συμμετοχή των συναδέλφων μας στις εκλογές, επιθυμούμε οι κάλπες να τοποθετηθούν σε όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία. Δυστυχώς όμως το οικονομικό κόστος υπερβαίνει τις δυνατότητες του νεοσύστατου σωματείου μας και αυτό ίσως να μην γίνει εφικτό. Παρ' όλα αυτά σε περιπτωση που θα υπάρχουν μόνο δύο εκλογικά  κέντρα , σκοπεύουμε να  αναζητήσουμε και να προτείνουμε  λύσεις που θα περιορίζουν τα έξοδα προσέλευσης του συναδέλφου μας αλλά και θα δίνουν την δυνατότητα της ακώλυτης προσέλευσής του.

Ως Α.Ν/Α.Σ.Α. θεωρούμε επιβεβλημένο να οριστούν ως εκλογικά κέντρα οι έδρες των δύο Αστυνομικών διευθύνσεων που βρίσκονται στα γεωγραφικά όρια της Νοτιοανατολικής Αττικής, δηλαδή η Διεύθυνση Αερολιμένα και η Δ.Α.Ν/Α.Α..

Οποιεσδήποτε άλλες διαδόσεις, φήμες ή αοριστολογίες που κυκλοφορούν από άγνωστες μέχρι στιγμής πηγές, περί μη θέλησης της Α.Ν/Α.Σ.Α.  να τοποθέτηθεί κάλπη στο αεροδρόμιο είναι στη σφαίρα της φαντασίας και δυστυχώς μόνο σκοπό έχουν την πόλωση κ τον διαχωρισμό των συναδέλφων γι αυτό και τις αφήνουμε στην κρίση τους.

Τέλος ως Α.Ν/Α.Σ.Α. εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για την απόφαση της προσωρινής διοίκησης της ένωσής μας να προσκαλέσει στην γενική συνέλευση τον πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομιών Υπαλλήλων Αθηνών καθώς και τις προσωρινές Διοικήσεις των Ενώσεων Πειραιά και Δυτικής Αττικής προκειμένου απευθύνουν χαιρετισμό.

Συνάδελφοι , είμαστε όλοι αστυνομικοί με τα ίδια άγχη , τα ίδια προβλήματα, τις ίδιες δυσκολίες και τις ίδιες καθημερινές αγωνίες. Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Σας προσκαλούμε αυριο στη Γενική Συνέλευση για να αποφασίσουμε εμείς για το μέλλον μας. Ήρθε η ώρα για την «ανάσα» που έχουμε ανάγκη ..

Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου