ΕΙΚΟΝΕΣ

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Η Α.Ν/Α.Σ.Α. χαιρετίζει ακόμη μία νέα κίνηση

Η Ανεξάρτητη ΝοτιοΑνατολική Συνεργασία Αστυνομικών (Α.Ν/Α.Σ.Α.) χαιρετίζει την Ανεξάρτητη Κίνηση Νέων Αστυνομικών, ενός ακόμα συνδικαλιστικού συνδυασμού που αποσκοπεί να εκπροσωπήσει τους συναδέλφους μας που υπηρετούν στην ευρύτερη περιοχή της ΝοτιοΑνατολικής Αττικής.


Πιστοί στις αρχές μας τα μέλη της Α.Ν/Α.Σ.Α. θεωρούμε πως για την καλύτερη εκπροσώπηση των συναδέλφων μας είναι απαραίτητη η ύπαρξη νέων συνδυασμών στον συνδικαλισμό της ΕΛ.ΑΣ. αρκεί όλοι μας να έχουμε ως πρώτο μέλημα το καλό του  συναδέλφου μας και να το αποδεικνύουμε έμπρακτα και όχι μόνο με ευχολόγια και υποσχέσεις.

Για όλους εμάς στην Α.Ν/Α.Σ.Α. κυρίαρχο ρόλο παίζει η ευημερία και η βελτίωση της υπηρεσιακής αλλά και της προσωπικής ζωής των συναδέλφων μας. Έχουμε ως αποκλειστικό σκοπό να αφήσουμε στο παρελθόν όλα τα λεγόμενα κακώς κείμενα του συνδικαλισμού και να δημιουργήσουμε κάτι νέο και δυνατό με αποκλειστικό σκοπό να κοιτάξουμε το μέλλον με θετική ματιά και περίσσια αυτοπεποίθηση. 

Οδηγός μας ήταν, είναι και θα είναι ο συνάδελφος που υπηρετεί μαζί μας στα γεωγραφικά όρια της Νοτιοανατολικής Αττικής. Είναι ο συνάδελφος που καθημερινά μοιράζεται μαζί μας στον διαρκή αγώνα της αστυνόμευσης τις ανησυχίες του, τους προβληματισμούς του και  τα όνειρά του. Είναι αυτός ο συνάδελφος που καθημερινά μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλό όλων μας. Σε αυτόν τον συνάδελφο λοιπόν, η Α.Ν/Α.Σ.Α. έχει δεσμευτεί να πορευτεί με δύναμη και αξιοπρέπεια τόσο στις επερχόμενες εκλογές αλλά και μετά από αυτές.

Η Α.Ν/Α.Σ.Α. ήρθε για να μείνει, τη δημιούργησαν συνάδελφοι με αγάπη και όραμα για τη δουλειά τους και τους συναδέλφους τους. Τη δημιούργησαν συνάδελφοι που έχουν αναγνωρίσει τα σοβαρά και δυσβάσταχτα προβλήματα της περιοχής τους  και προσπαθούν να τα λύσουν με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Συνάδελφοι, στις 07 και 08 Οκτωβρίου οφείλουμε όλοι να πάμε στην κάλπη και να ψηφίσουμε τον συνδυασμό που θεωρούμε ότι μας εκπροσωπεί.  Ως  Α.Ν/Α.Σ.Α. πιστεύουμε ότι είμαστε ικανοί και έχουμε το μεράκι να σας εκπροσωπήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το όραμα μας για ένα καλύτερο αύριο με αξιοπρέπεια σε όλους τους τομείς και δυναμική εκπροσώπηση μπορεί να πάρει σάρκα και οστά μόνο εάν πάρουμε δύναμη και ώθηση από εσάς αρκεί να μας τιμήσετε και να μας εμπιστευτείτε.

Ευχόμαστε σε όλους καλούς αγώνες , 

Όλοι μαζί μπορούμε !!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου