ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

07 και 08 Οκτωβρίου οι εκλογές στην Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α.

Έπειτα από τη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής, το ανώτερο όργανο του σωματείου μας έλαβε τις απαραίτητες αποφάσεις με σκοπό την διεξαγωγή εκλογών.

Παρακάτω σας παραθέτουμε την ανακοίνωση της Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. για αυτό τον σκοπό :

 ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ


Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, πραγματοποίησε σήμερα 27-09-2013, την Τακτική της Εκλογική Γενική Συνέλευση. Η διαδικασία και οι δεκάδες συνάδελφοι που συμμετείχαν, απέδειξαν ότι οι εργαζόμενοι Αστυνομικοί αγκάλιασαν αυτό το νέο εγχείρημα και έδωσαν με την παρουσία τους ΄΄ υπόσχεση ΄΄ ότι θα το διαφυλάσσουν ως «κόρη οφθαλμού». 

Συγκεκριμένα, ορίστηκε η πραγματοποίηση των εκλογών την 7 και 8 Οκτωβρίου 2013, στους παρακάτω  χώρους  από ώρα 09:00 έως 19:00: Α)Αίθουσα Συγκεντρώσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής 1ο όροφο Βορείου Ηπείρου 50, Γλυφάδα και Β)Αίθουσα Συγκεντρώσεων Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών κτίριο 10 2ος όροφος.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, όσοι επιθυμείτε  να θέσετε υποψηφιότητα ως μέλη Διοικητικού Συμβουλίου, ως  Αντιπρόσωποι στο Δευτεροβάθμιο όργανο (Π.ΟΑΣ.Υ.), ως μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής ή ως μέλη των Συμβουλίων Μεταθέσεων μπορείτε να προσέρχεστε στα γραφεία της Ένωσής μας έως την 29-9-2013 και ώρα 24:00 για την υποβολή της υποψηφιότητας σας.
 Για το Δ.Σ.

- Ο -
- Ο -
Πρόεδρος
Γεν. Γραμματέας
ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Η Ανεξάρτητη ΝοτιοΑνατολική Συνεργασία Αστυνομικών (Α.Ν/Α.Σ.Α.) από την μεριά της εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους συναδέλφους που θα θέσουν υποψηφιότητα και εύχεται μέσα από την εκλογική διαδικασία να προκύψει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την εκπροσώπηση των συναδέλφων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου