ΕΙΚΟΝΕΣ

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Η Α.Ν/Α.Σ.Α. χαιρετίζει την Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Η Ανεξάρτητη ΝοτιοΑνατολική Συνεργασία Αστυνομικών (Α.Ν/Α.Σ.Α.) χαιρετίζει την ίδρυση της Δυναμικής Αντίδρασης Αστυνομικών Ν/Α Αττικής, ενός ακόμη συνδικαλιστικού συνδυασμού Αστυνομικών που αφορά τους συναδέλφους που υπηρετούν στα γεωγραφικά όρια της ΝοτιοΑνατολικής Αττικής.



Ως πρωτοιδρυθείς συνδυασμός στα ανωτέρω γεωγραφικά όρια σύσσωμα τα μέλη της Α.Ν/Α.Σ.Α. καλωσορίζουμε το νέο αυτό συνδυασμό και ευελπιστούμε να συνδράμει και αυτός από το δικό του μετερίζι στον αγώνα που δίνουμε για μία καλύτερη Αστυνομία στους κόλπους της ΝοτιοΑνατολικής Αττικής .

Πιστεύουμε ότι με τη δημιουργία νέων συνδυασμών και μέσω του θεμιτού ανταγωνισμού οι συνάδελφοί μας θα μπορέσουν να επιλέξουν τους ανθρώπους που θα πιστέψουν σε αυτούς και θα τους ζητήσουν μία αξιοπρεπή και δυναμική εκπροσώπηση στους κοινούς αγώνες.
  
Ως Α.Ν/Α.Σ.Α. παραμένουμε πιστοί στις αρχές και στις θέσεις μας, τις οποίες έχουμε εξαγγείλει από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε αυτήν την προσπάθεια και συνεχίζουμε να το κάνουμε εδώ και σχεδόν τρεις μήνες. Παραμένουμε πολέμιοι των κομματικών αγκυλώσεων και εκδικητικών στρεβλώσεων του παρελθόντος και μοναδικός μας σκοπός είναι η ευημερία τόσο σε προσωπικό αλλά κυρίως υπηρεσιακό επίπεδο για τον συνάδελφο μας .

Για όλους εμάς γνώμονας υπήρξε και παραμένει ο συνάδελφος και σε αυτόν θα στηριχτούμε για να δώσουμε τον δικό μας υγιή και αξιοπρεπή αγώνα. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο καθένας από εμάς έμπειρος η μη έχει δώσει τις δικές του εξετάσεις στην Υπηρεσιακή του ζωή και θεωρούμε ότι είμαστε σε θέση να ηγηθούμε της νέας προσπάθειας η οποία λαμβάνει χώρα στον ευρύτερο συνδικαλιστικό χώρο του Νομού Αττικής και ειδικότερα στη ΝοτιοΑνατολική Αττική. Οι συνάδελφοι μας όμως, μέσω των εκλογών έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να κρίνουν και να επιλέξουν τους εκπροσώπους τους .

Ευχόμαστε καλούς αγώνες !!!

Όλοι μαζί μπορούμε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου