ΕΙΚΟΝΕΣ

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Οι επιτυχίες των Τ.Α. φωνάζουν για την άμεση ενίσχυσή τους!

Με αφορμή μία υπηρεσιακή επιτυχία που πραγματοποίησε ένα Τμήμα Ασφαλείας που ανήκει στα γεωγραφικά όρια της Νοτιοανατολικής Αττικής, η Α.Ν/Α..Σ.Α. παραμένοντας πιστή στις απόψεις της για τα Τ.Α. της περιοχής  μας ( τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε εδώ ) συνεχίζει να επιμένει πως η μοναδική λύση
για την εύρυθμη λειτουργία αυτών των υπηρεσιών είναι η άμεση ενίσχυσή τους και η απαλλαγή τους από τις καθημερινές υπηρεσίες που δεν βρίσκονται καν στα γεωγραφικά όρια της νοτιοανατολικής Αττικής.

Οι λίγοι εναπομείναντες συνάδελφοι οι οποίοι υπηρετούν στο Τμήμα Ασφαλείας Μαρκοπούλου με απαράμιλλη συναδελφική αλληλεγγύη, υποδειγματικό υπηρεσιακό ζήλο και αυταπάρνηση,  και θυσιάζοντας σημαντικό χρόνο από την καθημερινότητά τους, κατάφεραν έπειτα από συντονισμένες ενέργειες να εντοπίσουν και να συλλάβουν μέρος ενός οργανωμένου κυκλώματος απάτης, το οποίο με το πρόσχημα ότι μπορεί να μεσολαβήσει για την αγορά αυτοκινήτων από εταιρεία που επρόκειτο να πτωχεύσει, σε πολύ χαμηλή και συμφέρουσα τιμή, έπειθε ανυποψίαστους πολίτες να προβαίνουν σε περιουσιακές διαθέσεις μέσω τραπεζικής τηλεφωνικής εντολής σε διάφορα υποκαταστήματα πιστωτικών ιδρυμάτων, οι οποίες τελικά αντιστοιχούσαν στο παρανόμως επιδιωκόμενο όφελος .

Είναι γνωστό σε όλους μας πως οι συνάδελφοι που υπηρετούν στα Τμήματα Ασφαλείας δίνουν καθημερινά διαρκή αγώνα για να μπορούν να σταθούν με αξιοπρέπεια στον ρόλο που τους έχει αναθέσει η κοινωνία καθώς και για να μπορέσουν να καλύψουν τις υπηρεσιακές τους ανάγκες. Για ακόμη μία φορά οι συνάδελφοί μας προσπαθούν και στέκονται με επιτυχία στο πλευρό του πολίτη που τους έχει ανάγκη με αποτέλεσμα να νοιώθουμε όλοι εμείς περήφανοι.

Το παραπάνω είναι ακόμη ένα τρανταχτό παράδειγμα που έρχεται να αποδείξει την αναγκαιότητα ύπαρξης των Τμημάτων Ασφαλείας στα γεωγραφικά όρια της Διεύθυνσης Νοτιοανατολικής Αττικής. Αυτές τις Υπηρεσίες οφείλουμε να τις προστατεύσουμε από τις σειρήνες των λουκέτων αλλά παράλληλα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να τις ενισχύσουμε άμεσα και να επιβραβεύσουμε τους συναδέλφους μας οι οποίοι παραμένουν σε αυτές με τις υπάρχουσες δύσκολες συνθήκες.

Ως μέλη της Α.Ν/Α.Σ.Α. αναγνωρίζουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι αυτών των υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σταθούμε δίπλα τους. Οι μέρες που περνάμε στην υπηρεσιακή μας ζωή είναι δύσκολες. Οφείλουμε να παραμένουμε ενωμένοι και να αναζητούμε λύσεις στα προβλήματα που ανακύπτουν καθημερινά.


Όλοι μαζί μπορούμε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου