ΕΙΚΟΝΕΣ

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Παράταση 20 ημερών για τον έλεγχο οχημάτων στα ΚΤΕΟ

Παράταση έως τις 20 Οκτωβρίου δόθηκε στους ιδιοκτήτες οχημάτων που δεν είχαν περάσει ΚΤΕΟ μέχρι την 30η Ιουνίου του 2014, προκειμένου να ρυθμίσουν την εκκρεμότητά τους αυτή.
Συγκεκριμένα, με την παράταση των είκοσι ημερών που αποφάσισε αργά το βράδυ η κυβέρνηση, δίνεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες οχημάτων να κάνουν χρήση της ευνοϊκής ρύθμισης περί καταβολής μειωμένου πρόσθετου ειδικού τέλους, αντί του αναλογούντος, για τον τεχνικό έλεγχο στα ΚΤΕΟ.
Ο υπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ Χρήστος Σπίρτζης, σε δήλωση του αναφέρει, πως κατεύθυνση της κυβέρνησης και του υπουργείου είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών, και καλεί τους πολίτες "να διεκπεραιώσουν εγκαίρως τον τεχνικό έλεγχο των οχημάτων τους στα ΚΤΕΟ, για να μην υπάρχει ταλαιπωρία, πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση και οι δυσλειτουργίες της τελευταίας στιγμής". Επίσης, υπογραμμίζει ότι οι εν λόγω ημερομηνίες εμπίπτουν στις δεσμεύσεις της χώρας, η εφαρμογή τους αποτελεί υποχρέωση της χώρας, και επομένως δεν μπορεί δυστυχώς να δοθεί νέα παράταση.
πηγή: amna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου