ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΘ 2015

Με αφορμή την 80η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης οι Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλίας θα προβούν αυριο 05/09/2015 σε παρασταση διαμαρτυρίας καταθέτοντας παράλληλα και ψήφισμα διαμαρτυρίας προκειμένου εκφράσουν την εναντίωση τους με τις παρούσες πολιτικές που αφορούν τον κλάδο μας.


Για το λόγο αυτό εξέδοσαν το παρακάτω Δελτίο Τυπου με σκοπό να ενημερώσουν για τα δίκαια αιτήματα μας και όχι μόνο.

  
Αθήνα, 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας αύριο, ημέρα Σάββατο (05-09-2015) και ώρα 12.00, θα προβούν σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Συντριβανίου (Θεσσαλονίκη), στα πλαίσια της 80ης ΔΕΘ, όπου θα επιδοθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας εκφράζοντας κατ' αυτόν τον τρόπο την καθολική μας απαίτηση προς όλα τα Πολιτικά Κόμματα, ενόψει των Εθνικών Εκλογών να δεσμευθούν απέναντι στην κοινωνική απαξίωση και την υπηρεσιακή αποδυνάμωση που υφίστανται χιλιάδες ένστολοι εργαζόμενοι, αλλά και χιλιάδες υπερήφανοι απόστρατοι.

Με την αυριανή μας διαμαρτυρία, συνεχίζουμε να εκφράζουμε την εναντίωση μας στη συνεχιζόμενη πολιτική των περικοπών και της σύνθλιψης του επιπέδου ζωής όλων των υπηρετούντων και υπηρετησάντων στα Σώματα Ασφαλείας.

Οι Κυβερνώντες, οι πρώην και οι επόμενοι, οφείλουν να λάβουν σοβαρά υπόψη τους ότι ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για την διασφάλιση των δικαιωμάτων των μελών μας, για την αξιοπρέπειά μας και για να συνεχίσει να παρέχεται σε όλους το δημόσιο αγαθό της ασφάλειας σ' αυτόν τον τόπο.

Για όλους αυτούς τους λόγους, αλλά και για πολλούς άλλους που είναι γνωστοί στις Κυβερνήσεις και στα Πολιτικά Κόμματα, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τους ιθύνοντες και προ της επικείμενης λαϊκής ετυμηγορίας, να τοποθετηθούν και να δεσμευτούν ΞΕΚΑΘΑΡΑ για τα αιτήματά μας:

Ενίσχυση του αξιόμαχου των Σωμάτων Ασφαλείας, βάζοντας φρένο στις περικοπές των λειτουργικών τους δαπανών.

Πλήρη αποκατάσταση των μισθολογικών αδικιών σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΣτΕ.

Διάσωση των ασφαλιστικών ταμείων και επιστροφή των ληστευθέντων Αποθεματικών.

Αξιοπρεπείς συντάξεις.

Ανάπτυξη και ευημερία χωρίς ασφάλεια δεν νοούνται.

Μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν!

ΩΣ ΕΔΩ!! Διεκδικούμε τη ζωή μας!!
ΟΧΙ στην εξαθλίωση των ενστόλων!!!


Πηγή : poasy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου