ΕΙΚΟΝΕΣ

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Π.Ο.ΑΣ.Υ: Συγχαρητήριες επιστολές προς τους Υπουργούς και αιτήματα συνάντησης μαζί τους


Παραθέτουμε την επιστολή της Π.Ο.ΑΣ.Υ. προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ.Αθήνα, 23 Σεπτεμβρίου 2015
Αρ. Πρωτ.: 603/8/75
                                               
Προς: Τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ

Κύριε Υπουργέ,
Με την απόφαση του Πρωθυπουργού της Χώρας κου Αλέξη ΤΣΙΠΡΑ, να αναλάβετε τα ηνία του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, έχετε, μεταξύ άλλων, και την υψηλή εποπτεία και του κρίσιμου Τομέα Εσωτερικής Ασφάλειας, ένα κεφάλαιο αρκετά βεβαρυμμένο τα τελευταία χρόνια, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, ως ένας πολιτικός που έχετε αναπτύξει καλές σχέσεις συνεργασίας και με το συνδικαλιστικό μας κίνημα στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής σας δράσης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων μας.
Σας εκφράζουμε, λοιπόν, τις ευχές μας να εγγράψετε σημαντικό έργο στον τομέα που αναλάβατε, ευελπιστώντας ότι θα συνεχίσετε να αφουγκράζεστε τις αγωνίες των Ελλήνων Αστυνομικών καθώς επίσης και ότι θα κάνετε ό,τι είναι απαραίτητο για να εκσυγχρονισθεί η Ελληνική Αστυνομία ώστε να αισθάνεται περισσότερο ασφαλής τόσο ο Αστυνομικός όσο και ο Πολίτης, τον οποίο καλούμαστε όλοι ευόρκως να υπηρετούμε, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και συνεχούς προσφοράς.
Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.
O ΠρόεδροςΟ Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ ΓρηγόριοςΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

πηγή: poasy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου