ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

"Καμία γειτονιά δεν αστυνομεύεται γιατί δεν έχει αστυνομικούς...", Κείμενο - επιστολή αστυνομικού προς τον κ. Τόσκα

Η έλευση του Νίκου Τόσκα στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης, φαίνεται ότι δημιουργεί κάποιες ελπίδες.Κι αυτό γιατί, όπως γράφει ο Νίκος Καραδήμας στο facebook, πρόκειται για έναν ένστολο που καλείται να διοικήσει ένστολους.



Και μπορεί το σημείο αναφοράς να είναι διαφορετικό, όμως υπάρχει το στοιχείο της ώσμωσης και της κατανόησης. Κι εκεί τοποθετείται το γενεσιουργό αίτιο της ελπίδας για τον καθορισμό της προσδοκίας ενός αιτιατού με θετικό πρόσημο.

Γιατί, όπως θα διαβάσετε, ίσως να είναι η τελευταία ευκαιρία, καθώς οι ελπίδες εξεμέτρησαν βίο. 

"Προς την νέα πολιτική μας ηγεσία....

Ευχή όλων είναι η επιτυχία!

Ως παλιότεροι με τις δυσάρεστες θύμησες, μας να κυριαρχούν ώς παραπονο ,για τα διαχρονικά μας προβλήματα , ώς κοινά μυστικά , βουβα , κρυμμένα ,μέσα σε μια στολη, κάθε φορά , δυστυχώς ,βαραίνει και την ηγεσία. ...

Ετσι και τώρα!

Οι ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο για την κοινωνία και τους ενστόλους , περιορίζονται ως μια ιδεατή και μόνη επισήμανση !

Είστε και σεις ένστολος και θα σας ακολουθεί αυτή η ιδιότητα σε όλη σας τη ζωή, αφού φτάσατε ώς τα ύπατα αξιώματα της ιεραρχίας.

Καλείστε τώρα να ηγηθείτε σε ένα ακόμα ένστολο σώμα με περισσότερες ιδιαιτερότητες και πολυπληθέστερα προβλήματα!

Εδώ τα πυρά είναι πραγματικά και δεν αρκούμαστε μόνο σε ασκήσεις τακτικής στην αμμοδόχο η ΤΑΜΣ και ΤΑΑΣ.

Τα τελευταία χρόνια προσωπικά ,νοιώθω ότι δεν δύναμαι να εκπληρώσω το έργο μου, εναντι της κοινωνίας της Ν.Σμύρνης που υπηρετώ .

Με περισσότερες ώρες εργασίας δυστυχώς παράγουμε όλοι μας λιγότερο έργο έτσι όπως έχει χαραχθεί η αντεγκληματική πολιτική!

Η καθε γειτονιά δεν αστυνομεύεται γιατι δέν έχει αστυνομικούς καίτοι υπάρχουν αρκετοί. 

Οι υποχρεώσεις για την φύλαξη των πολιτικών και επισήμων, αλλά και η συγκέντρωση ατόμων σε επιτελικές υπηρεσίες , έχει διαταράξει την συνοχή κάθε υπηρεσίας, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αστυνόμευση.

Αν δεν λυθούν αυτά και ένα πλήθος προβλημάτων που θα τα διαπιστώσετε με επιτόπιες συτοψίες δεν θα πετύχουμε στο έργο μας όλοι και κυρίως εσείς! "


 Ο Νίκος Καραδήμας



Αναδημοσίευση: bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου