ΕΙΚΟΝΕΣ

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Η Υ.Α.Ν/Α.Α. συνεχίζει τις επιτυχίες

Ύστερα από αναλυτική διερεύνηση των υποθέσεων και μεθοδική αξιοποίηση στοιχείων και προανακριτικών δεδομένων, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής (Υ.Α.Ν/Α.Α.)  βάζει ακόμα μία επιτυχία στην λίστα της,
καθώς απογευματινές ώρες της 20-09-2015, συνελήφθη ένα άτομο και αναζητούνται δύο ακόμα δράστες των οποίων τα στοιχεία έχουν ταυτοποιηθεί καθώς και άγνωστος αριθμός συνεργών τους.

Οι συνάδελφοι της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής (Υ.Α.Ν/Α.Α.) εργαζόμενοι με επαγγελματισμό, μεθοδικότητα και αφιερώνοντας παράλληλα πολλές ώρες από την προσωπική τους ζωή, κατάφεραν να τερματίσουν την εξακολουθητική δράση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές πολυτελών αυτοκινήτων στην παραλιακή ζώνη, στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Αττικής. 

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για  «Σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που διαπράττει διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση», «Πλαστογραφία» και «Αντίσταση».

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί συνολικά είκοσι (20) περιπτώσεις κλοπής σε διάφορες περιοχές της Νοτιοανατολικής Αττικής και έχουν ανευρεθεί και αποδοθεί στους ιδιοκτήτες τους ήδη δώδεκα (12) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, ενώ η προανάκριση και οι έρευνες συνεχίζονται.


Τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α. ως αστυνομικοί  και ως ενεργοί πολίτες που εργαζόμαστε και ζούμε στη Νοτιοανατολική Αττική αισθανόμαστε υπερήφανοι για τους συναδέλφους μας οι οποίοι με αυταπάρνηση, όρεξη για δουλειά και πολύ προσωπικό χρόνο και κόστος καταφέρνουν με τις επιτυχίες τους να διατηρούν ψηλά το αίσθημα της ασφάλειας στην κοινωνία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου