ΕΙΚΟΝΕΣ

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Eπιτυχία Y.A.N/A.A.

Ακόμη μία φορά οι συνάδελφοι της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής κατάφεραν να προβούν σε μία μεγάλη επιτυχία ενάντια στην εγκληματικότητα, συλλαμβάνοντας έναν άνδρα που τον τελευταίο καιρό επιδίδονταν στη διάπραξη ενόπλων ληστειών σε βάρος καταστημάτων, κυρίως φαρμακείων, στην ευρύτερη περιοχή των Νοτίων Προαστίων, κατά τις βραδινές ώρες.




Συγκεκριμένα οι συνάδελφοι μας εργαζόμενοι με απόλυτο επαγγελματισμό, διακριτικότητα και σχέδιο, διενεργώντας ταυτόχρονα αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, κατόρθωσαν έπειτα από κατάλληλα συντονισμένη επιχείρηση να συλλάβουν τον εν λόγω δράστη στην περιοχή της Γλυφάδας.

Επίσης όπως προέκυψε ο ανωτέρω συλληφθείς είναι γνωστός στις Αρχές καθώς ήδη αναζητούταν για επτά (7) περιπτώσεις ληστειών, ενώ είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα από Κατάστημα Κράτησης της χώρας όπου κρατούνταν προσωρινά για τα αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία και διακεκριμένη περίπτωση κλοπής κατ’ εξακολούθηση.


Τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α. εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους συναδέλφους της Υ.Α.Ν/Α.Α. οι οποίοι δεν πτοούνται από τις όποιες δυσκολίες υπάρχουν στις Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. λόγω των γνωστών πλέον ελλείψεων σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, και εργαζόμενοι με ζήλο και μεράκι αλλά και αφιερώνοντας πολύ προσωπικό χρόνο, καταφέρνουν να σημειώνουν σπουδαίες επιτυχίες κατά της εγκληματικότητας τονώνοντας με αυτό τον τρόπο το αίσθημα ασφάλειας των συμπολιτών μας των Νοτίων Προαστίων, κάνοντας παράλληλα όλους τους συναδέλφους περήφανους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου