ΕΙΚΟΝΕΣ

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Σύλληψη χούλιγκαν δολοφόνου – ντυμένου παπά στο "Ελ. Βενιζέλος"

Ντυμένος παπάς, με ράσο και καλιμαύκι κι έχοντας στην κατοχή του πλαστό σλοβενικό διαβατήριο πιάστηκε νωρίτερα στο διαβατηριακό έλεγχο του "Ελ. Βανιζέλος", διεθνώς καταζητούμενος Σέρβος χούλιγκαν της Παρτιζάν Βελιγραδίου, ο οποίος ήταν διωκόμενος για τη δολοφονία από το 2009 του Γάλλου φιλάθλου Μπρις Τατόν στον αγώνα Παρτιζάν-Τουλούζ.


Μάλιστα ο Σέρβος χούλιγκαν, ερχόταν με πτήση από Ταϊλάνδη μέσω Ντόχα και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.

Θυμίζουμε ότι στις 17 Σεπτεμβρίου, πριν από τον ποδοσφαιρικό αγώνα Παρτιζάν – Τουλούζ, ο Μπρις Τατόν και οι σύντροφοί του δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς της Παρτιζάν με σιδερολοστούς, ενώ κάθονταν σε κεντρική καφετέρια της πόλης.

Τα ΜΜΕ στη Σερβία δημοσίευσαν μαρτυρίες πολιτών, που ανέφεραν ότι οι Γάλλοι φίλαθλοι όχι μόνο δεν προκαλούσαν με τη συμπεριφορά τους, αλλά αντίθετα φορούσαν φανέλες με το εθνόσημο της Σερβίας και διασκέδαζαν χωρίς να ενοχλούν.

Ο Μπρις Τατόν, επί 12 ημέρες έδινε μάχη για τη ζωή, στην εντατική του Κλινικού Κέντρου Σερβίας (KCS), φέροντας σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και τη θωρακική χώρα. Η αστυνομία, δύο ημέρες αργότερα, είχε συλλάβει και η δικαιοσύνη είχε καταδικάσει 15 άτομα σε συνολικά 240 χρόνια φυλάκισης.


Πηγή : bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου