ΕΙΚΟΝΕΣ

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Επιτέλους αποδεσμεύτηκαν οι συνάδελφοι μας από τις στατικές φυλάξεις των τοξικών στο Κορωπί

Παραθέτουμε την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με την απομάκρυνση των δυνάμεων φύλαξης από το Κορωπί.






Α Ν Α Κ Ο Ι  Ν Ω Σ Η

Οι αντιπρόσωποι της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και μέλη της AN.A.Σ.Α εκφράζουμε την ικανοποίηση μας, που έστω και καθυστερημένα διευθετήθηκε το ζήτημα της περισυλλογής και μεταφοράς των τοξικών αποβλήτων από την περιοχή του Κορωπίου Αττικής και παύτηκαν, από τις 24/09/2015 να διατίθενται αστυνομικές δυνάμεις σε στατικές φυλάξεις στην εν λόγω περιοχή με αποτέλεσμα, οι αποδεσμευόμενοι αστυνομικοί να απαλλαγούν από το εν λόγω πάρεργο και να «ριχτούν» στην μάχη κατά του εγκλήματος και συνεπώς στην προστασία του πολίτη.

Ελπίζουμε μελλοντικά παρόμοια  ζητήματα να αντιμετωπίζονται με ταχύτερους ρυθμούς, έτσι ώστε να μην απαιτείται να θυσιάζουμε, αστυνομικές δυνάμεις  στο βωμό της γραφειοκρατίας.

Ευελπιστούμε σε μελλοντική νομοθέτηση από τους αρμοδίους, έτσι ώστε το Σώμα της ΕΛ.ΑΣ, να απαλλαγεί οριστικά από πάρεργα, που κατακλύζουν τον Οργανισμό μας και δεν επιτρέπουν να προσφέρουμε στους πολίτες  τις υπηρεσίες μας, στο βαθμό και στο μέτρο που τους «πρέπει».

Υπενθυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή ως συνδικαλιστικός συνδυασμός της Ν/Α Αττικής (ΑΝ.Α.Σ.Α)  καυτηριάσαμε το ζήτημα μέσα από αρθογραφία μας ,αλλά και με δημοσιοποίηση του ζητήματος στα Μ.Μ.Ε., ενώ παράλληλα απ’ την πρώτη στιγμή μεταβήκαμε στην περιοχή των στατικών φυλάξεων για να διαπιστώσουμε την επικρατούσα κατάσταση.

Μπορείτε να δείτε τα σχετικά δημοσιεύματα εδώ και εδώ καθώς και στο  βίντεο που ακολουθεί παρακάτωαπό το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου