ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Η γραφειοκρατία αντέχει και στα τοξικά... του Χρήστου Συνδρεβέλη

Μετά λύπης μας διαπιστώνουμε ότι οι καταγγελίες του γραμματέα δημοσίων σχέσεων της Π.Ο.ΑΣ.Υ., Χρήστου Συνδρεβέλη, ο οποίος ανέδειξε και καυτηρίασε την δημιουργηθείσα κατάσταση στο Κορωπί με τις στατικές φυλάξεις τοξικών «σκουπιδιών», δεν έχουν ενεργοποιήσει όπως θα έπρεπε τις αρμόδιες Υπηρεσίες για την αντιμετώπιση του προβλήματος και την αποδέσμευση της αστυνομικής δύναμης, με αποτέλεσμα να εξακολουθούν να υπάρχουν οι εκπτώσεις στην αστυνόμευση του πολίτη και γι αυτό τον λόγο επανέρχεται με σημερινή του τοποθέτηση.


Επισπεύστε τις υπογραφές να προλάβουμε και εμείς να υπηρετήσουμε τον πολίτη… 

«Η γραφειοκρατία σθεναρότερη και απ' τα τοξικά απόβλητα»

Ήδη ένας μηνάς συμπληρώθηκε από την ανεύρεση τοξικών αποβλήτων σε αγροτεμάχιο της περιοχής Κορωπίου αττικής 

Η διαδικασία η συνηθισμένη …. ο Αστυφύλακας κατά την θεωρεία του παιδιού για όλες τις δουλείες επιφορτισμένος και με αυτό το πάρεργο δηλαδή της φυλάξεως σε 24ωρη βάση της περιοχής μέχρι οι αρμόδιες υπηρεσίες προβούν στην περισυλλογή και μεταφορά τους σε ασφαλή χώρο…

Δυστυχώς όμως η γραφειοκρατία για ακόμη μια φορά προκύπτει ισχυροτέρα των καταστάσεων.. 

Πρακτικά κάθε μέρα καθυστέρησης για την ολοκλήρωση της διαδικασίας της περισυλλογής και της μεταφοράς των απορριμμάτων, εκτός από τους κινδύνους που εγκυμονεί για το ίδιο το περιβάλλον, δυσχεραίνει την δημόσια τάξη της περιοχής … αφού οι αστυνομικές δυνάμεις, που έχουν εγκλωβιστεί σε στατικές φυλάξεις, στην περιοχή απουσιάζουν όπως είναι φυσικό από το αστικό περιβάλλον δημιουργώντας κενά αστυνόμευσης στην γύρω περιοχή..

Μια εκατοντάδα τουλάχιστον συναδέλφων, μέχρι και σήμερα απαιτήθηκε να εκτελέσει υπηρεσία φύλαξης σε αγροτεμάχια της περιοχής Καρελά –Κορωπίου, οι οποίοι αντί να βρίσκονται δίπλα στον πολίτη και να προσφέρουν της υπηρεσίες του σε αυτόν «κάνουν παρέα» σε μερικές δεκάδες μισογεμάτων «μπιτονιών» με υγρά επικίνδυνα απόβλητα.

Η Ένωση μας (Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής) εγκαίρως διαπίστωσε το πρόβλημα και απευθύνθηκε εγγράφως προς τις αρμόδιες αρχές πλην όμως μέχρι και σήμερα το ζήτημα δεν έχει διευθετηθεί..

Ο έχων λοιπόν το γενικό πρόσταγμα της περισυλλογής και μεταφοράς των τοξικών σκουπιδιών, ας επισπεύσει την υπογραφή του για να «προλάβουμε και εμείς» να υπηρετήσουμε τον πολίτη..

ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος
Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Μέλος Δ.Σ. Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α.
Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Μέλος ΑΝ.Α.Σ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου