ΕΙΚΟΝΕΣ

Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Αίτημα για ανακατανομή οργανικών θέσεων της καταργηθείσας Υ.Ε.Α.Κ.Κ. Γ΄ τύπου Δομοκού

Παραθέτουμε το έγγραφο - αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας προς τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομία με το οποίο ζητείται η ανακατανομή οργανικών θέσεων της καταργηθείσας Υ.Ε.Α.Κ.Κ. Γ΄ τύπου Δομοκού.


ΛΑΜΙΑ  11 - 07- 2015

ΠΡΟΣ

Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας (μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ).

KOIN.

1. Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας (μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ).

2. Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας.

3. Διευθυντή Αστυνομίας Φθιώτιδας.

4. Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων.

5. Διοικήσεις Αξιωματικών.

6. Μέλη της Ένωσης μας.

ΘΕΜΑ:¨Ανακατανομή οργανικών θέσεων της καταργηθείσας Υ.Ε.Α.Κ.Κ. Γ΄ τύπου Δομοκού¨.

ΣΧΕΤ.: Υπ’ αριθμό. 7002/2/432-γ από 08-07-2015 Απόφασή σας.

Κύριε Αρχηγέ,

Με αφορμή την ανωτέρω σχετική Απόφασή σας, η Ένωσή μας θα ήθελε να σας μεταφέρει τα παράπονα των συναδέλφων μας για: i)Την έκδοση της ως άνω απόφασης μεταγενέστερα της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων μεταθέσεως έτους 2015, που είχε ως αποτέλεσμα το άνοιγμα κενών οργανικών θέσεων σε Υπηρεσίες για τις οποίες δεν έγιναν αιτήσεις λόγω πληρότητας & ii)Την ελλιπής ενίσχυση των Υπηρεσιών της Δυτικής Φθιώτιδας, οι οποίες παρουσιάζουν μεγάλη έλλειψη αστυνομικού προσωπικού (εκτέλεση υπηρεσίας ενός (1) μόνο αστυνομικού κατά την απογευματινή και νυχτερινή βάρδια).

Κατόπιν τούτου, θα θέλαμε να ζητήσουμε την παρέμβασή σας προκειμένου: i)Να δοθεί το δικαίωμα υποβολής αιτήσεως μετάθεσης στους συναδέλφους μας, με βάση τις νέες κενές οργανικές θέσεις & ii)Να τροποποιηθεί μερικώς η ως άνω Απόφαση, ενισχύοντας με τουλάχιστον δύο (2) αστυφύλακες την έκαστη εκ των Υπηρεσιών της Δυτικής Φθιώτιδας.


Πηγή : easyf.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου