ΕΙΚΟΝΕΣ

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Αύριο οι μεταθέσεις των Ειδικών Φρουρών της Γ.Α.Δ.Α.... Στις 14 Ιουλίου των υπόλοιπων αστυνομικών...

Σε θρίλερ τείνει να εξελιχθεί ο προσδιορισμός της ημερομηνίας που θα συνεδριάσει το αρμόδιο συμβούλιο στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ για τις μεταθέσεις των αξιωματικών. 


Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, παρότι υπήρξε προφορική ενημέρωση των μελών προχθές για σύγκλιση, οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις επέβαλαν νέα αναβολή.

Υπενθυμίζεται ότι η συνεδρίαση ήταν προιγραμματισμένη για τις 30 Ιουνίου, όμως η διεξαγωγή του δημοψηφίσματος  "έφεραν" το ΠΔ με παράταση διεξαγωγής τους μέσα σε διάστημα ενός μήνα.

Όπως σημειώνουν έγκυρες πηγές ενημέρωσης, υπήρξε νέα προφορική ενημέρωση για συνεδρίαση την ερχόμενη Δευτέρα, όμως κι αυτή η ημερομηνία είναι με πολλούς αστερίσκους, καθώς οι όποιες νέες πολιτικές εξελίξεις θα έχουν ρυθμιστιικό χαρακτήρα. Η ημερομηνία θα συγκεκριμενοποιηθεί, μόνο όταν γίνει διανομή των προσκλήσεων στα μέλη του συμβουλίου.

Αντίθετα με ότι συμβαίνει με τους αξιωματικούς, θεωρείται βέβαιο ότι θα συνεδριάσει αύριο το συμβούλιο της ΓΑΔΑ για τις μεταθέσεις των ειδικών φρουρών, ενώ την ερχόμενη Τρίτη στις 14 Ιουλίου, θα γίνουν αυτές των αστυφυλάκων, αρχιφυλάκων και ανθυπαστυνόμων.

Σε ότι αφορά τις τοποθετήσεις των νέων αρχιφυλάκων, η συνεδρίαση του συμβουλίου επίκειται, καθώς υπήρχε η εκκρεμότητα της συμμετοχής μέλους της ΠΟΑΣΥ, καθώς η ομοσπονδία βρισκόταν σε διαδικασία αναάδειξης νέου δ.σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου