ΕΙΚΟΝΕΣ

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Σύσταση "ηλεκτρονικών" αστυνομικών τμημάτων.

Τη σύσταση «ηλεκτρονικών» αστυνομικών τμημάτων για την εξυπηρέτηση των πολιτών σχεδιάζει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, όπως προανήγγειλε κατά την επίσκεψη του στο Δήμο Λοκρών.


Ο Γιάννης Πανούσης επισκέφθηκε το Δήμο, όπου συνυπέγραψε Προγραμματική Συμφωνία με τον Δήμαρχο Λοκρών, Νίκο Λιόλιο και παρουσίασε την Κινητή Αστυνομική Μονάδα που θα δραστηριοποιείται στο Νομό Φθιώτιδος.

Σε δηλώσεις του ο αναπληρωτής υπουργός τόνισε ότι «Στόχος μας είναι να πηγαίνουμε εμείς στον πολίτη, ιδίως σε απομακρυσμένες περιοχές, ιδιαίτερα σε ανθρώπους που λόγω ηλικίας, λόγω αναπηρίας, δυσκολεύονται να υποβάλλουν τα αιτήματά τους στο αστυνομικό τμήμα. Θα πρέπει να πηγαίνουμε εμείς σε αυτούς. Έτσι θα πετύχουμε τη συμφιλίωση της Αστυνομίας με την κοινωνία.» 

Πρόσθεσε ακόμα ότι το πλαίσιο των δράσεων « Ήδη έχουμε προχωρήσει στην εφαρμογή των ευέλικτων περιπολιών. Σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε και «ηλεκτρονικά» αστυνομικά τμήματα. Πρέπει να φύγουμε από τη λογική του να πηγαίνει ο πολίτης στο αστυνομικό τμήμα, όταν για κάποιες υπηρεσίες μπορεί να εξυπηρετηθεί με άλλο τρόπο. Βεβαίως, πρέπει να ξαναδούμε και το ζήτημα το προσωπικού ».

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού


πηγή : enomenithessaloniki.gr - zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου