ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Φλολάντ Λούλι: Το ανθρωποκυνηγητό ενός ψυχρού δολοφόνου

Μπορεί ο Ιλίρ Κούπα να έχει διαφύγει κατά πάσα πιθανότητα στην Αλβανία, το ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζεται καθώς το βάρος των συναδέλφων μας, έχει πέσει πλέον στη σύλληψη δύο άλλων κακοποιών από τη «συμμορία των Αλβανών».

Σύμφωνα με γνωστή εφημερίδα, οι άνδρες της αστυνομίας -μετά τη διαφυγή του Ιλίρ Κούπα στην Αλβανία- έχουν στρέψει τις έρευνές τους στην Αθήνα όπου φέρεται ότι κρύβεται ο Φλολάντ Λούλι καθώς δεν ακολούθησε τον Φάτος Σούλα στον δρόμο προς το Κόσσοβο ούτε τον Κλέμεντ Κάλα στον δρόμο προς την Αλβανία, αλλά φαίνεται να κρύβεται από «δικούς του ανθρώπους» στην περιοχή της Αθήνας.

Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ φαίνεται πως βρίσκεται στα ίχνη και ενός άλλου Αλβανού κακοποιού. Πρόκειται για τον αδίστακτο κακοποιό Αντιμίρ Μουρατάι, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε σε ληστεία τράπεζας στην Λάρισα μαζί με τον Κλέμεντ Κάλα και απέσπασε λεία άνω του μισού εκατ. ευρώ.

Ποιος είναι ο Φλολάντ Λούλι;;;


«Ψημένο» κακοποιό και στυγνό δολοφόνο αποκαλούν τον 27χρονο Αλβανό άνθρωποι που ασχολούνται με τις έρευνες. Ανώτατα κλιμάκια της Αστυνομίας, επισημαίνουν πως δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως επέλεξε την πορεία του «μοναχικού λύκου» και δεν ακολούθησε την υπόλοιπη συμμορία των Αλβανών δραπετών του Μάριον Κόλα.

Ο φερόμενος ως αρχηγός της συμμορίας των κακοποιών διέπραξε για το διάστημα 2009 έως και το 2011,38 ληστείες σε σπίτια ηλικιωμένων σε Λάρισα και Βόλο. Με λεία αξίας 45.000 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 560.000, ο αδίστακτος κακοποιός δε δίστασε να σκοτώσει εν ψυχρώ μια 55χρονη γυναίκα όταν αυτή αρνήθηκε να του δείξει μέρος που έκρυβε τα χρήματά της. Ο Αλβανός κακοποιός, καταδικάστηκε σε τρεις φορές ισόβια, με επιπρόσθετη ποινή 146 χρόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου