ΕΙΚΟΝΕΣ

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Η ομάδα "Ζ" για τις διαθεσιμότητες

Οι διαχειριστές του blog της ομάδας ΖΗΤΑ, δημοσίευσαν το ακόλουθο κείμενο για τον αρχηγό της αστυνομίας.
"Διαβάσαμε για το περιστατικό στην Χαλκιδική , για την διαθεσιμότητα του Διοικητή και εκθέτουμε τα ακόλουθα :

Όπως γνωρίζεται στο ΥΔΤ υπάρχει μια συνέχεια από τους εκάστοτε Υπουργούς, όταν αλλάζει η φιλοσοφία ο Αρχηγός και οι Στρατηγοί πρέπει να δίνουν σαφείς οδηγίες στο προσωπικό, ώστε να το προστατεύουν από τις επικείμενες κακοτοπιές.

 Από τα μέσα της δεκαετίας του 90 οι μεγαλοκαταστηματάρχες είχαν την αρωγή μεγαλοπολιτικών, από τον συχωρεμένο Αντιπρόεδρο Κουτσόγιωργα, τον  τεράστιο Ευάγγελο της Δικαιοσύνης και πολλών άλλων, μπορούσε η Αστυνομία να κάνει την δουλειά της ?  ασφαλώς όχι, εδώ σε έλεγχο σε κατάστημα της παραλιακής άλλαξε όλη η αλλαγή των περιπολικών.

 Πόσες φορές οι Ζητάδες έμπαιναν σε καταστήματα ψυχαγωγίας 2500 ατόμων , σταμάταγαν τη μουσική για έλεγχο, τότε λοιπόν στο τέλος της δεκαετίας  του 90 κατόπιν  συμφωνίας πολιτικών , μεγαλοδικηγόρων πέρασε η φιλοσοφία, μην κλείνετε τα μαγαζιά διότι τόσοι εργαζόμενοι ( ψηφοφόροι ) θα χάσουν τη δουλειά τους, οι δε καταστηματάρχες έχουν διαθέσει πολλά χρήματα…… για θυμηθείτε, Μαλέσιος, Φλωρίδης, Χρυσοχοίδης  υπηρέτησαν το 13ο τη τάξει Υπουργείο, τι δουλειά έκαναν ? Δικηγόροι , τι περίμενες να δώσουν διαφορετική φιλοσοφία ?

Επειδή υπηρετήσατε στην Αμεση Δράση θα θυμάστε ότι η ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ  άρχισε να μπαίνει σε δυσμένεια διότι έγινε ενοχλητική σε καταστηματάρχες και πολιτικούς.
Ξεκινάς να φτιάξεις τη Νέα Ελλάδα και χτίζεις από τον πρώτο όροφο ? υπάρχουν χιλιάδες λεπτομέρειες με συνάφεια που πρέπει να αποκαταστήσεις.

ΣΔΟΕ :     πονεμένη ιστορία.  Ξεκίνησε ως ΥΠΕΔΑ  και κατέληξε στη σημερινή ονομασία. Πρέπει όμως να μας απαντήσει κάποιος υπεύθυνος γιατί η θέση άξιζε τόσα χρήματα για να την πάρεις,  τι προσδοκούσε ο υπάλληλος  ………..ή ούτε αυτό το γνωρίζετε ?

Μήπως γνωρίζετε το επάγγελμα του προσωρινά υπεύθυνου- αυτοφωράκια  ?   πόσα καταστήματα ψυχαγωγίας – μπουζουξίδικα είναι χωρίς άδεια η με αριθμό πρωτοκόλλου, στα νησιά δε τα καταστήματα κλείνουν όταν τελειώσει η …  καλοκαιρινή περίοδος και έτσι όλοι είναι ευχαριστημένοι.

Γιατί το ΣΔΟΕ δεν υποβάλλει έγγραφο στο οικείο Α/Τ   να γίνει έλεγχος σε όλα  (πολεοδομία, πυροσβεστική,  ΙΚΑ, ), μήπως δεν επιθυμούν  άλλους υπαλλήλους δίπλα τους μην … χαλάσει η …. Εργασία ?

Προς χάριν των εσόδων δείχνει το Υπουργείο οικονομικών να αλλάζει φιλοσοφία, το ΥΔΤ άλλαξε ? αν ναι ενημερώσατε το προσωπικό ? γιατί σε μια ζυγαριά είναι τα έσοδα και από την άλλη πλευρά η ανεργία και οι δημόσιες σχέσεις, το ΥΔΤ που παίζει ? διότι αν άλλαξε και αφεθεί η ΕΛΑΣ να κάνει τη δουλειά της το 90 % των συναφών  καταστημάτων θα κλείσει και έτσι το ΙΚΑ, ΤΟ ΣΔΟΕ δεν θάχει αντικείμενο οπότε  αντί να μπαίνουν σε καταστήματα  υποδημάτων ή ένδυσης  να πάρουν κανένα  ….δώρο , ρωτήστε το Λ. Γαβαλά πως κατάφερε και δεν πλήρωνε τόσα χρόνια ΦΠΑ , μπορούν  λοιπόν  να μπούν σε διαθεσιμότητα αντί των  υπαλλήλων του ΥΔΤ.

Ποιοι κάνουν ελέγχους,  είναι καινούργιοι ή αυτοί που δεν είχαν αφήσει βάζο με …μέλι, αλλά τι να σχολιάσεις αλλάζει ο λύκος ? εδώ έχουμε Αντιπρόεδρο Κυβέρνησης που δημιούργησε το νόμο περί ασυλίας των Υπουργών,  που ρετουσάρισε το πτωχευτικό νόμο και τα χρέη ΠΑΕ  εκεί που εκλέγεται πέρασαν να πληρωθούν από τον Ελληνικό λαό.

Το ΣΔΟΕ έθεσε σφραγίδες στο κατάστημα της Χαλκιδικής !!!   ανατριχιάσαμε  !!  και αν το κατάστημα ,που υποχρεούται να έχει,  άνοιξε από άλλη είσοδο ?   ( υπάρχει παράδειγμα του Ραπτάκη με τις Χάντρες στην Κηφισίας   που το δικαστήριο τον απάλλαξε )  τώρα βέβαια  αν ο δικαστής ήταν σαν τον Καλούση που μοίραζε πρόστιμα στους Αστυφύλακες για υπερβάλλοντα ζήλο, αλλά θώπευε τις δίμετρες , είναι άλλη ιστορία.

Τόσα χρόνια το ΣΔΟΕ , το ΥΠ/ Δικαιοσύνης, το Τμήμα Μελετών που υπηρετήσατε δεν γνώριζε ότι η παραβίαση σφραγίδων είναι πταίσμα και το πρόστιμο είναι  ευτελούς αξίας για το επιχειρηματία που καθαρίζει  το βράδυ 200πλάσιο και βάλε ποσό ? που είναι οι προτάσεις για αλλαγή  σε πλημ/μα ? της απειλούμενης ποινής ,ποιόν ευνοεί το σύστημα που είναι σε γνώση όλων με τα ανοικτά παράθυρα νόμων  ?  θα παραβίαζε σφραγίδες αν η ποινή ήταν 100.000 Ε ?
Μπορεί  ένας βαθμοφόρος  σήμερα να πάρει 10 Ζητάδες να πάει στην παραλιακή να ενεργήσει έλεγχο σε μπουζουξίδικο  και αν δεν έχει άδεια να διώξει 2000 κόσμο και να κλείσει το κατάστημα ? το επιτρέπει η …. Φιλοσοφία του ΥΔΤ ?

Κατόπιν όλων των ανωτέρω , προς τι η διαθεσιμότητα ενός  <φτωχού>  Διοικητή ? τι δεν έκανε ? δεν πήγε αυτόφωρο τον αυτοφωράκια ?   < έκλασε  > το ΣΔΟΕ  και ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ  απάντησε   φοβούμενος τι ? με διαθεσιμότητα ? εμείς ξέρουμε ότι ο ΑΡΧΗΓΟΣ έχει δυο διευθύνσεις,   Π. Κανελλοπούλου 4 και την  Κλαζομενών 100  !!!

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

Διορθώστε την  άστοχη διαθεσιμότητα και φέρτε πίσω τα κλεμμένα, αναφερόμεθα στο κτίριο της ΕΛΑΣ που προορίζετο για Αρχηγείο και στεγάζεται το Δικαιοσύνης, μας το έκλεψε ο    Κουτσόγιωργας  σύντροφος του άλλου κλέφτη   του Άκη που είναι κορυδαλλό.

Και κάτι τελευταίο, πυροβόλησε  συγγενής  εφοπλιστή  Αστυνομικούς στη Σαντορίνη και  αντί να πέσουν τα τσιμέντα ,πέρασε το < δεν έκαναν χρήση ιδιότητας >  ,που το ξέρουν ?   αυτό είναι  αρχή υπερασπιστικής γραμμής ,κουβέντα δικηγόρου, μήπως ετοιμάζουν ασυλία τύπου Βούλτση, Νιώτη   ? γιατί όπως θα γνωρίζετε ο Δικηγόρος είναι  πτυχιούχος επαγγελματίας ψεύτης ή κάνουμε λάθος  ? "


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου